Corren > Nyheter

Sunday, 25 September, 11:04

Corren - I förrgår: 07:11

Nypremiär efter skandalen – med enkelsängarRealityprogrammet Paradise, som kapat Hotel ur namnet, kommer tillbaka. Med Tone Sekelius som programledare har programmet nypremiär den 24 oktober på Viaplay..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Paradise, Hotel, Tone Sekelius, Viaplay

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nypremiärefter , skandalenmed , enkelsängar

Fler nyheter från Corren

Corren - 4 minuter sedan

Mossebo Folkskola renoverades med återvunnet material

Folkskolan renoverades i tio år innan Janne Lindgren och Petra Tengvall kände sig nöjda med resultatet..

Corren - 4 minuter sedan

800–900 bostäder planeras på Berga äng

Ett kvarter och två punkthus stryks ur planerna för Berga äng. Ändå har antalet nya bostäder justerats upp från 700 till 800–900..

Corren - 3 timmar sedan

Kungsörnar har fått ungar i Västergötland

Två år i rad har kungsörnsungar kläckts i Västra Götalands län, rapporterar lokala medier. Tidigare har inga lyckade häckningar konstaterats i länet..

Corren - 15 minuter sedan

Svenska patent kan hamna i ryska händer

Svenska patent som förfaller kan hamna i händerna på Ryssland – om inte företagen betalar årsavgiften och därmed bryter mot sanktionerna. –Det är en varningsflagg, säger Peter Strömbäck, generaldirektör på Patent- och registreringsverket..

Corren - 15 minuter sedan

Jakob Anckarsvärds konst med must och fägring stor

Mustigt och färgstarkt målar han sina landskapsmotiv. Jakob Anckarsvärd hämtar sina idéer från både konsthistoria och vattendrag i Halland..

Corren - 30 minuter sedan

V vill "kuppa" bort SD i talmansvalet

Vänsterpartiet (V) vill förhindra att en sverigedemokrat får någon av riksdagens fyra talmansposter. Därför är V berett att rösta på Centerns kandidat som andre vice talman..

Corren - 2 timmar sedan

Skadad person lyckades rymma från kidnappare

Natten till söndag larmades polisen till kommungränsen mellan Motala och Linköping. En skadad man uppgav att han hade blivit kidnappad och lyckats rymma. Senare på natten greps tre personer, misstänkta för utpressning..

Corren - 45 minuter sedan

Boende får inte återvända hem efter explosion

De 20-talet personer som har evakuerats efter explosionen på Södermalm natten till lördagen har ännu inte fått återvända till sina hem..

Corren - 4 timmar sedan

Parlamentsvalet igång i Italien

Det högernationalistiska partiet Italiens bröder, under ledning av Giorgia Meloni, ser ut att gå mot seger när italienarna röstar i söndagens parlamentsval. Segrar partiet får Italien troligen sin första kvinnliga premiärminister i landets historia. Och troligen det mest högerradikala styret sedan fascismen..

Corren - 1 timme sedan

Det är de unga som vill bevara de och dem

Fyra av tio svenskar vill inte ersätta de och dem med dom. Mest negativa till förändringen är de yngre, enligt en ny undersökning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.