Corren > Nyheter

Sunday, 25 September, 11:21

Corren - I förrgår: 05:30

Kol kan ta kål på illaluktande blöjorEtt särskilt slags aktivt kol kan användas för att dra till sig illaluktande molekyler ur urin. Resultatet skulle kunna vara ett slut för kissluktande blöjor och inkontinensskydd..
Läs mer på Corren

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kolkan ta , kål, illaluktande, blöjor

Fler nyheter från Corren

Corren - 10 minuter sedan

Just nu: Älg på vägen

Trafiken på väg 23 mellan Karlemåla och Rosendal i båda riktningarna påverkas av att det har kommit upp djur på vägen, uppger Trafikverket..

Corren - 15 minuter sedan

Arbetsgivare åtalad för brott mot utlänningslagen

En kvinna som driver ett mindre företag i Linköping anställde en person som saknade arbetstillstånd. Nu har hon åtalats för brott mot utlänningslagen..

Corren - 15 minuter sedan

Marian Keyes: "Skrämmande" att skriva uppföljare

Det tog 25 år för Marian Keyes att återvända till rehabkliniken. I romanen "Ett oväntat val" får läsarna knyta ny kontakt med kärleksparet Rachel och Luke och den irländska författarens oefterhärmliga sätt att med lätt hand skriva om tunga ämnen..

Corren - 15 minuter sedan

Ny pallplats för Baryard Johnsson

Malin Baryard Johnsson tog en ny pallplats i Global Champions Tour-tävlingen i New York..

Corren - 15 minuter sedan

Mossebo Folkskola renoverades med återvunnet material

Folkskolan renoverades i tio år innan Janne Lindgren och Petra Tengvall kände sig nöjda med resultatet..

Corren - 15 minuter sedan

800–900 bostäder planeras på Berga äng

Ett kvarter och två punkthus stryks ur planerna för Berga äng. Ändå har antalet nya bostäder justerats upp från 700 till 800–900..

Corren - 3 timmar sedan

Kungsörnar har fått ungar i Västergötland

Två år i rad har kungsörnsungar kläckts i Västra Götalands län, rapporterar lokala medier. Tidigare har inga lyckade häckningar konstaterats i länet..

Corren - 30 minuter sedan

Svenska patent kan hamna i ryska händer

Svenska patent som förfaller kan hamna i händerna på Ryssland – om inte företagen betalar årsavgiften och därmed bryter mot sanktionerna. –Det är en varningsflagg, säger Peter Strömbäck, generaldirektör på Patent- och registreringsverket..

Corren - 30 minuter sedan

Jakob Anckarsvärds konst med must och fägring stor

Mustigt och färgstarkt målar han sina landskapsmotiv. Jakob Anckarsvärd hämtar sina idéer från både konsthistoria och vattendrag i Halland..

Corren - 45 minuter sedan

V vill "kuppa" bort SD i talmansvalet

Vänsterpartiet (V) vill förhindra att en sverigedemokrat får någon av riksdagens fyra talmansposter. Därför är V berett att rösta på Centerns kandidat som andre vice talman..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.