UNT > Nyheter

Sunday, 25 September, 11:16

UNT - I förrgår: 03:00

Intäkterna fortsätter växa för Cytiva BioProcess R&D ABFöretaget är i mål med sin årsredovisning. Så här ser det ut. Företaget hade knappt 15 miljarder kronor i rörelseintäkter, en ökning på 48,4 procent från året före. Rörelseresultatet går från ett överskott på cirka 6,4 miljarder kronor till 1000 kronor minus..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Cytiva BioProcess, AB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Intäkternafortsätter , växaför , Cytiva, BioProcess, R&DAB

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Svenska patent kan hamna i ryska händer

Svenska patent som förfaller kan hamna i händerna på Ryssland – om inte företagen betalar årsavgiften och därmed bryter mot sanktionerna. –Det är en varningsflagg, säger Peter Strömbäck, generaldirektör på Patent- och registreringsverket..

UNT - 1 timme sedan

Boende får inte återvända hem efter explosion

De 20-talet personer som har evakuerats efter explosionen på Södermalm natten till lördagen har ännu inte fått återvända till sina hem..

UNT - 1 timme sedan

Elkrisen kan tvinga macken att stänga

Preem i Skutskär, den enda bemannade macken i Älvkarleby kommun, är Jenny Edenby och Linda Johansson livsverk. Nu hotas den av nedläggning. "Elkrisen har katastrofala följder, hur kan vi låta det här ske?

UNT - 1 timme sedan

Iran: Protesterna kommer bemötas strängt

De omfattande protesterna i Iran kommer att bemötas strängt, enligt president Ebrahim Raisi. Från regeringshåll förnekas fortsatt att 22-åriga Mahsa Amini slogs ihjäl av moralpolisen..

UNT - 1 timme sedan

Lars och Mattias vanligast i riksdagen

Valet är över och i veckan samlas ledamöterna i den nya riksdagen. Många nya ansikten tar plats i maktens korridorer. Var femte är rookie, de över 65 år är färre och de under 30 fler..

UNT - 2 timmar sedan

Boeing kände till brister – får böta två miljarder

Flygplanstillverkaren Boeing visste om säkerhetsbristerna på flygplansmodellen 737 Max, men hävdade att planen var säkra. Nu tvingas bolaget och dess förra vd betala miljardböter..

UNT - 3 timmar sedan

Utställning som lyfter viktiga frågor

I ljuset av skenande elpriser och den stundande energiomställningen ser Adam Rosenkvist en ambitiös utställning om vattenkraft, som knappast kunnat vara mer aktuell..

UNT - 3 timmar sedan

Post Malone ställer in – skadad i fall

Hur mår Post Malone? Stjärnan tvingades ställa in en konsert i Boston en vecka efter att ha fallit genom en lucka på scenen. "Jag har svårt att andas och det känns som om någon skär i mig med kniv", säger han i sociala medier..

UNT - 3 timmar sedan

Hans Åke Nordström (1933-2022)

Arkeologen Hans Åke Nordström, Saltsjö-Boo, har avlidit i en ålder av 88 år. Närmast anhöriga är hans hustru Lena, bror och barn med respektive familjer..

UNT - 3 timmar sedan

Kraftig höjning av priset på vatten

Maten, elen, boräntorna, bränslet – och nu också vattnet. Många kommunala VA-bolag chockhöjer priset på vatten och avlopp..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.