SvD > Ekonomi

Tuesday, 22 June, 00:39

SvD - 18 maj 21 kl. 16:04

Inte alla cannabisaktier ger hög avkastningCannabisbolagen på börsen blir allt fler och nyligen noterades Hemply, som försöker sälja cannabisolja i Sverige, på Stockholmsbörsen. Men haussen kring cannabis, som legaliseras på fler håll i världen, översätts inte i alltid i börsframgångar..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Hemply, Sverige, Stockholmsbörsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inte alla cannabisaktierger hög , avkastning

Fler nyheter från SvD

SvD - 2 timmar sedan

Glada miner på Wall Street

SvD - 7 timmar sedan

Genombrott – men hot finns mot fossilfritt stål

Ett genombrott på vägen mot fossilfritt stål. Så beskrivs måndagens nyhet att LKAB och SSAB lyckats visa att de kan producera råvara till stål utan att släppa ut koldioxid. Men det finns ett stort hot mot projektet..

SvD - 12 timmar sedan

”Marknadshyror kommer inte att hända”

Hur ser bostadsbranschen på själva sakfrågan som fällde Löfvens regering? Från fastighetsbolagen är beskedet att marknadshyror i nyproduktion inte skulle förändra spelplanen nämnvärt – men Hyresgästföreningen säger emot. .

SvD - 15 timmar sedan

Fondavgifter sjunker

SvD - 15 timmar sedan

Nedåt på börsen

SvD - 17 timmar sedan

Ökad matförsäljning till midsommar

Svensk Handels prognos visar att matförsäljningen under midsommarveckan ökar med 14 procent, motsvarande 900 miljoner kronor..

SvD - 19 timmar sedan

Begagnade elbilar allt billigare

Begagnade elbilar blir allt billigare, samtidigt som begagnade bensinbilar blir dyrare.– Sedan pandemins utbrott har vi sett sjunkande priser på elbilar, säger Daniel Odsberg, försäljningschef på bilförmedlaren Kvdbil..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.