SvD > Nyheter

Monday, 14 June, 02:50

SvD - 18 maj 21 kl. 03:45

Dömda i USA-delstat får välja att skjutasDödsdömda i South Carolina som ska avrättas får välja om de ska dö i elektriska stolen, eller genom att arkebuseras..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
USA, South Carolina

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dömdai , USA-delstatfår , väljaatt , skjutas

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

En död i drunkningsolycka i Uppsala

SvD - 45 minuter sedan

Musktweet får Bitcoin att stiga

SvD - 1 timme sedan

Brasilien körde över virusdrabbat Venezuela

Försenat, flyttat och på nytt coronahotat.Men nu är Copa América i gång. Och det nya värdlandet Brasilien inledde med en säker seger över Venezuela..

SvD - 2 timmar sedan

Dolt viktproblem: Lars våg står still på 70 kilo

Han vill bli piggare, orka mer och kanske lägga på sig några kilo muskler. Näringsfysiologens råd till Lars Andersson, 52, är tydligt: Ät mer – och öka intaget av frukt och grönt..

SvD - 2 timmar sedan

Hur säkert är Sveriges kranvatten?

Tillgång till rent dricksvatten något vi i Sverige tar för givet. En uppmärksammad dom kastar eventuellt viss skugga över det antagandet. Hur säkert är egentligen vårt kranvatten?.

SvD - 2 timmar sedan

Styrkeövningar i det fria – 5 x 45 sekunder

Starkare i sommar? Leg fysioterapeut Sara Schönbeck har satt ihop ett program som passar extra bra att köra utomhus. Ring en vän, bestäm träff i det gröna och kör cirkeln några varv.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.