SVT > Inrikes

Monday, 14 June, 00:55

SVT - 17 maj 21 kl. 19:07

Omvärldens Mello-influencers galna hyllande av Tusse”Inga bättre producenter än svenskarna”, ”En fullträff!”, ”Herregud...”. Många hyllningar när stjärnjuryn recenserar Voices, men de missar inte svenskens klyscha..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Mello, Tusse, Voices

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omvärldens, Mello-influencers, galna, hyllandeav , Tusse

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Trendbrott: Fler kärnvapen i operativa förband

Antalet kärnvapen fortsätter att minska i världen. Men allt fler är utplacerade i operativa förband i högsta beredskap, uppger Stockholms internationella fredsforskningsinsitut, Sipri,  i en ny rapport på måndagen..

SVT - 2 timmar sedan

Rikspolischefen: 400 frihetsberövade tack vare Encrochatt och Anom

Omkring fyra hundra personer har frihetsberövats i Sverige tack vare avlyssningen av de krypterade chattapparna Encrochatt och Anom, enligt rikspolischef Anders Thornberg. – Jag har varit polis i 40 år och har aldrig varit med om något liknande. Jag trodde inte att vi skulle komma åt så många, säger han i SVT:s Agenda..

SVT - 3 timmar sedan

Därför låter Agenda statsvetare spana inför det kommande valåret

Efter sommaren är det ett år till valet i september 2022. Hur kommer valrörelsen att se ut denna gång?  Och hur blir det efter valet?

SVT - 5 timmar sedan

Partiledarna: Så blir valrörelsen 2022

Hur smutsigt blir valet? Vilka frågor kommer att dominera? Och vem ska kandidera till posten som statsminister?

SVT - 5 timmar sedan

Då ska du söka vård om du har smittats av corona

Tar du mer än 25 andetag per minut? Ligger din syremättnad under 92 procent? Har du haft feber i mer än fem dagar?

SVT - 6 timmar sedan

Ny arbetsmetod räddade covidsjuka Margaretas liv

När 76-åriga Margareta Sahlin insjuknande i covid i mars hade hon 39 grader feber i flera dagar, svår hosta och var omtöcknad. Hon behövde sjukhusvård men förstod inte riktigt hur sjuk hon var. Som tur var fångades hon upp av region Jönköpings nya sätt att hitta riskpatienter i tid..

SVT - 6 timmar sedan

Nytt arbetssätt hittar covidpatienter i tid

I region Jönköping har man utvecklat en metod för att hitta och övervaka de coronasmittade som har störst risk att behöva sjukhusvård. – Det räddar liv och kortar vårdtiderna, säger infektionsöverläkare Jesper Svefors på länssjukhuset Ryhov..

SVT - 8 timmar sedan

C i Surahammar om SD-samarbetet: ”För kommunens bästa”

Centerns partiledning har en hård linje mot Sverigedemokraterna och utesluter ett samarbete med Jimmie Åkesson. Men i Surahammar har Centerpartiet hoppat av styret med Socialdemokraterna och styr nu kommunen med de tre andra partierna – och SD. – Det är för kommunens bästa.

SVT - 9 timmar sedan

Ont om motgift till ormbitna hundar

200 personer – ungefär så många blir ormbitna i Sverige varje år. Men hundarna som drabbas är tiodubbelt fler. Även om de flesta överlever bettet är det viktigt att snabbt uppsöka vård, men klinikernas motgift räcker inte till alla..

SVT - 11 timmar sedan

Intern rapport avslöjar allvarliga it-brister på NFC – chefen har inte läst den

Problemen inom polisens avdelning NFC är ännu större än vad som tidigare varit känt. Datorer byts inte ut, man har dragit ned på programlicenser och nyanställda saknar verktyg. Det framgår av en intern larmrapport som SVT tagit del av – men som chefen för NFC inte säger sig känna till..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.