SVT > Ekonomi

Wednesday, 23 June, 04:29

SVT - 16 maj 21 kl. 17:23

Den stora flocken kan dölja rötäggRekordmånga bolag noterades på Stockholmsbörsen under det första kvartalet. Samtidigt varnar experter för att den starka tillströmningen av bolag kan dölja övervärderade bolag. Investerare och privatpersoner som köper aktier bör därför agera försiktigt..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Stockholmsbörsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den stora flockenkan , dölja, rötägg

Fler nyheter från SVT

SVT - 12 timmar sedan

Huawei stoppas i Sverige

Kinesiska Huawei stoppas från att delta i utbyggnaden av det svenska 5G-nätet, enligt en dom från förvaltningsrätten..

SVT - 10 jun 21 kl. 15:36

Oväntat stort inflationslyft i USA

Inflationslyftet i USA blev oväntat stort när nya siffror släpptes under torsdagen..

SVT - 10 jun 21 kl. 06:48

Centern vill sänka skatten på ISK-sparande

Centerpartiet går nu i motsatt riktning till Socialdemokraterna i frågan om det så kallade ISK-sparandet. I dag presenterar partiet sina förslag där de bland annat vill sänka skatten på sparformen..

SVT - 09 jun 21 kl. 11:12

Åtal väckt efter misstankar om jättemutor

Åtal har väckts i vad som tros kunna bli en av Sveriges största muträttegångar någonsin. En före detta hög chef i svenska företaget Bombardier Transportation misstänks för att ha medverkat till utbetalning av mutor på drygt 800 miljoner kronor i samband med affärsverksamhet i Azerbajdzjan, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

SVT - 08 jun 21 kl. 09:24

Privatekonomen kritisk till nya förslaget: Viktigt att småsparare känner till förutsättningarna

Magdalena Andersson (S) gick tidigare i veckan ut med ett nytt förslag om den populära sparformen ISK. Ett förslag som kritiserats av många ISK-användare. – Viktigt att man som småsparare känner till förutsättningarna och att de inte ändras för mycket under resans gång, säger Ingela Gabrielsson, privatekonom hos Nordea..

SVT - 08 jun 21 kl. 09:24

Historisk uppgång på bostadsmarknaden

Bostadspriserna fortsatte upp i maj, men rekordstora ökningar kan snart vara ett minne blott. Flera bedömare förväntar sig nu en avmattning..

SVT - 06 jun 21 kl. 19:43

Så mycket kostar elbilen jämfört med fossilbilen

Är elbilar bara något för storstadsbor med gott om pengar och behov av att manifestera sin miljömedvetenhet? Det kan ha varit så för några år sedan, men knappast längre, när modellutbudet ökar snabbt. Så vad är egentligen sant om elbilar?.

SVT - 06 jun 21 kl. 19:43

Motorjournalisten: Risk för laddningskaos på långresan

Försäljningen av elbilar ökar just nu rekordsnabbt samtidigt som utbyggnaden av laddställen inte hänger med. Redan till sommaren kan köbildning vid snabbladdarna göra att långresor tar betydligt längre tid än planerat..

SVT - 06 jun 21 kl. 19:43

Sofias misstag när bilen skulle laddas – här är hennes tre tips till elbils-nybörjaren

Tre timmar på en parkering utanför Mjölby i jakt på batteriladdning – det blev Sofia Öbergs första erfarenhet av en elbil. – Vi var helt oförberedda!.

SVT - 05 jun 21 kl. 19:25

”Har jag sparat mina pengar på fel sätt?”

Sparandet har nått rekordnivåer under pandemin. Svenskarna har sparat 163 miljarder kronor under första kvartalet 2021, att jämföra med 127 miljarder året innan, enligt statistik från SCB. – Något som är anmärkningsvärt är att många sparar på vanliga bankkonton där pengarna står still, säger Frida Frånlund, ekonom och statistiker på SCB..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.