Expressen > Nyheter

Monday, 03 October, 14:14

Expressen - 19 aug 22 kl. 19:39

Misstänkt båtmotortjuv försökte knäcka polishunds nackeEn 51-årig litauisk medborgare har åtalats för flera stöldrelaterade brott – och sabotage mot blåljusverksamhet i Stockholmsområdet.I samband med ett ingripande attackerade han en polishund och gjorde enligt åtalet ”en rörelse som om han ska knäcka av nacken på hunden”. I förhör säger mannen:– Jag har inte försökt skada den..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholmsområdet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Dömd för Malexandermord släppt från fängelset

Andreas Axelsson, en av de tre dömda för polismorden i Malexander 1999, har släppts från fängelset, rapporterar Corren..

Expressen - 15 minuter sedan

Stor insats efter giftigt utsläpp på arbetsplats

Två personer fick uppsöka vård efter att ett giftigt ämne läckt ut på en arbetsplats i Solna utanför Stockholm.Nio enheter från räddningstjänsten larmades till platsen.– Det blir en stor insats eftersom det är som ett kem-utsläpp.

Expressen - 1 timme sedan

Lena Hallengren skiljer sig från maken

Lena Hallengren (S), socialminister i övergångsregeringen, och Jonas Hallberg skiljer sig.”Det är såklart inte enkelt att dela på liv som byggts samman under lång tid, men vi är överens om att det här är rätt för oss” skriver de i ett gemensamt inlägg på Facebook. .

Expressen - 1 timme sedan

Svante Pääbo får priset – 40 år efter pappa fick det

Det sitter verkligen i generna. Biologen Svante Pääbo tilldelas 2022 års Nobelpris i fysiologi eller medicin för sina banbrytande rön kring arvsmassan. För precis 40 år sedan var det Svantes pappa Sune Bergström som fick priset.

Expressen - 1 timme sedan

Läckaget från Nord Stream 2 ökar

Utsläppet från Nordstream 2 inom svensk ekonomisk zon syns nu mer än tidigare, enligt Kustbevakningen. Detta trots att läckagen väntades upphöra under söndagen. Nu tar man höjd för att det utsläppet kan pågå ytterligare en tid..

Expressen - 1 timme sedan

Tidigare CIA-chefen: Inget kan hjälpa Putin

Vladimir Putin har försatt sig i en oåterkallelig, nedåtgående spiral genom sin olagliga annektering av områden som Ryssland inte ens kontrollerar till fullo.Det säger pensionerade generalen och tidigare CIA-chefen David Petraeus.– Inget kan hjälpa honom ut ur den här situationen, säger han till ABC News.

Expressen - 2 timmar sedan

SAS aktie störtdyker på börsen

Det krisade flygbolaget SAS aktie störtdyker. Aktien var strax före lunch inte värd mer än 47 öre - ett ras på 13 procent sedan börsöppning..

Expressen - 2 timmar sedan

Tv-profilens varning: Putin hotas av myteri

Vladimir Putin hotas av myteri när studenter, svårt sjuka och pensionärer tvingas kriga utan vettig utrustning.  Det säger nu chefen för den statliga ryska mediejätten RT, Margarita Simonyan, enligt brittiska Daily Mail. Putin riskerar att gå samma väg som Rysslands sista tsar, Nikolaj II – som avrättades i en källare 1918, skriver tidningen.

Expressen - 3 timmar sedan

Björn Söder uppges ta plats i utrikesnämnden

Det blev ingen talmanspost för Sverigedemokraternas Björn Söder. Istället väntas han utses till ordinarie ledamot i utrikesnämnden, enligt uppgifter till Aftonbladet.Partikollegan Sven-Olof Sällström utses till vice ordförande i försvarsutskottet.

Expressen - 3 timmar sedan

Därför lämnade Rolf Porseryd Nyhetsmorgon hastigt

Utrikeskommentatorn Rolf Porseryd lämnade TV4 Nyhetsmorgon hastigt under morgonen. – Jag måste ta mig härifrån, sa han märkbart medtagen, innan kameran slutade filma honom..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.