Resume > Ekonomi

Monday, 03 October, 14:00

Resume - 19 aug 22 kl. 14:11

Malmöbyrån Kan gör superresultat – och intar Stockholm: ”Vill bli en spelare att räkna med”Den Malmöbaserade byrån Kan visar upp starka siffror i senaste bokslutet med en rörelsemarginal omkring 30 procent. Nu gör byrån en ordentlig satsning på huvudstaden med förvärvet av Dazy: Byråledaren Per Harrysson berättar om strategin..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Kan, Stockholm, Malmöbaserade, Dazy, Per Harrysson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MalmöbyrånKan , gör, superresultatoch , intar, StockholmVill bli , en spelare att räkna med

Fler nyheter från Resume

Resume - 1 timme sedan

Segeltorpsnätverket – gruppen som hotar journalister och varumärken

De trakasserar varumärken och hänger ut journalister. Samtidigt använder de etablerade annonsverktyg som Google och Mynewsdesk för sina ändamål. Resumé och Dagens Media granskar Segeltorpsnätverket – en gruppering som hatar och smutskastar för betalning..

Resume - 1 timme sedan

Preem första varumärkeskampanj med Åkestam Holst – vill flytta positionen

I dag lanserar Preem kampanjen ”En bättre resa” som grundar sig i Preems strategiska inriktning att göra en storskalig omställning till 2035..

Resume - 1 timme sedan

Social, examen och driven – här är de hetaste kompetenserna för marknadsförare just nu

Företag som är på jakt efter marknadsförare letar i dag efter rätt sorts personer, snarare än rätt sorts erfarenheter – så länge personen har en relevant examen. Det konstaterar Utbildning.se efter en undersökning av närmare 500 platsannonser..

Resume - 3 timmar sedan

Här är juryn som ska kora årets mest effektiva kommunikation

Nu står det klart vilka som tar plats i juryn för 100-wattaren 2022 – se alla namn här..

Resume - 29 sep 22 kl. 11:01

Bizkit Havas plockar in reklamuppdrag: ”Typexempel på vår styrka”

Pastamärket Garofalo ska satsa på den nordiska marknaden och samarbetar med Bizkit Havas för både media och reklam: ”Vi har under våren, tillsammans med vår systerbyrå i Milano arbetat fram ett koncept”, säger Dzenita Mesic på byrån..

Resume - 3 timmar sedan

Ny kampanj från Suicide Zero visar hur anhöriga drabbas av självmord

Nästan varannan svensk har på något sätt påverkats av att någon nära har tagit sitt liv. Det vill den ideella organisationen Suicide Zero uppmärksamma i en ny film, som sätter fokus på de efterlevande..

Resume - 3 timmar sedan

Tre insikter för dig som marknadsförare från Youtubes rapport om Gen-Z

”Eftersom Youtube är en av de mest populära plattformarna för den här generationen, är rapporten väl värd att grotta ner sig i.”, skriver Resumés bloggare Karin Winther..

Resume - 5 timmar sedan

Apples vd: De flesta vet inte vad metaversum är

Tim Cook har svag tilltro till metaversum men tror att vi snart lever i en verklighet där vi inte förstår hur vi klarat oss utan AR, Metas aktie går mot ”dödsspiral” och Wieden+Kennedy-grundaren är död. Det är några av nyheterna från helgen som gått..

Resume - I förrgår: 07:00

Storaffären ger Tillsammans och Folket chansen att tävla mot de största: ”Nu kan vi dopa satsningen”

Byråer har slaktats i storaffärer efter att de gamla ägarna försvunnit. Byrågruppen Äleven tänker annorlunda. Köpet av Folket och Tillsammans blev av eftersom grundarna gavs ett löfte om fortsatt mandat.

Resume - I förrgår: 15:26

Så påverkar oron i omvärlden svenskarnas hälsovanor – och fyra andra konsumentinsikter

Boom för matlådor, alla älskar bioreklam och ingen nedgång för streamingtjänster. Varje vecka levererar marknadsföringsdoktorn Henrik Sjödin fem aktuella spaningar om köpmönster och konsumtionsbeteende..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.