E24 > Ekonomi

Sunday, 25 September, 07:07

E24 - 19 aug 22 kl. 13:51

Monsterlönen – lika hög som alla tillsammansDet är väldiga löneskillnader mellan manliga och kvinnliga spelare i världens bästa fotbollsligor. SvD tittar närmare på vad de bäst betalda stjärnorna tjänar..
Läs mer på E24

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Monsterlönen, likahög som alla , tillsammans

Fler nyheter från E24

E24 - 13 timmar sedan

Bönder lovar grön energi – om staten hjälper till

Sveriges bönder och skogsbrukare kan producera lika mycket energi som kärnkraften – om de ökar produktionen från sol, biogas, vatten, vind och restprodukter från skogen.Kravet?– Staten behöver vara med och dela på risken, säger LRF:s ordförande Palle Borgström..

E24 - 22 timmar sedan

Så kan fritidshusägare spara elpengar

Har du ett fritidshus som mest står tomt och övergivet, men används på veckosluten – då kan du tjäna pengar på att skaffa timavtal.Elpriset är oftast rejält billigare på helgen..

E24 - Igår: 08:38

Nasdaq bötfäller SAS

E24 - I förrgår: 17:02

Iran stänger internet: ”Risk för motanfall”

Iranska myndigheter begränsar tillgången till internet efter protesterna i landet och har stängt ner Instagram och Whatsapp – de två sista stora internationella plattformarna som legat öppna i landet. .

E24 - I förrgår: 08:29

SBAB höjer boräntorna på bred front

E24 - I förrgår: 08:48

Höjda priser på bensin och diesel

E24 - I förrgår: 08:03

Börsen väntas inleda nedåt

Stockholmsbörsen ser ut att inleda torsdagens handel med kursfall, i sällskap med ledande Europabörser. I terminshandel på IG Market ser nedgången ut att bli omkring 1,5 procent..

E24 - 21 sep 22 kl. 14:52

Kindred riskerar miljonböter

E24 - 21 sep 22 kl. 08:22

Nedgång väntar på StockholmsbörsenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.