NT > Nyheter

Friday, 30 September, 14:32

NT - 19 aug 22 kl. 13:00

Alvi och Nellie trivs bäst i ishallen på sommarenSommarjobbarna Alvi Bashford Amnéus och Nellie Hellström jobbar som tränare på Norrköpings Konståkningsklubbs sommarläger. "Jag älskar att få lära ut något jag gillar", säger Nellie..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Nellie, Alvi Bashford Amnéus, Nellie Hellström, Norrköpings Konståkningsklubbs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alvioch , Nellie, trivs, bästi , ishallen, sommaren

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

Dyster september på börsen

Turbulent. Så kan börsåret sammanfattas hittills. September är på väg att bli den sämsta septembermånaden sedan finanskrisen 2008..

NT - 3 timmar sedan

Metanmolnet över Sverige inte giftigt

Extrema koncentrationer av metan har uppmätts i luften efter Nord Stream-läckorna. Enligt Naturvårdsverket kan utsläppen motsvara en fjärdedel av hela Sveriges klimatutsläpp under ett år – och ännu mer sett i ett kortare tidsperspektiv..

NT - 30 minuter sedan

Huset på adressen Linköpingsvägen 106 i Falla, Finspång sålt på nytt - stigit mycket i värde

När Nicklas Kenth Gabrielsson och Malin Helena Matilda Nilsson köpte huset på Linköpingsvägen 106 2017 var priset 1 200 000 kronor..

NT - 3 timmar sedan

S: Skrämmande med SD-posterna

Sverigedemokraterna får ordförandeposten i riksdagens justitie- och utrikesutskott. –Det är otroligt skrämmande, säger Socialdemokraternas gruppledare Lena Hallengren (S) till TT..

NT - 30 minuter sedan

"Överlever du Singapore överlever du allt i F1"

Till helgen återvänder F1-cirkusen till Singapore för första gången på tre år. Och det är ett tufft test som väntar förarna, menar Ferraris Carlos Sainz. –Det är väldigt krävande mentalt, säger han..

NT - 30 minuter sedan

Domen efter dödsolyckan: Fängelsestraff för chauffören

Tre års fängelse blev domen för den lastbilschaufför som orsakade dödsolyckan på E4 i maj i år, då en förare av en TMA-bil omkom och ytterligare en bilist skadades svårt..

NT - 3 timmar sedan

Rektorn ber om ursäkt för inställda teaterbesöket

Med kort varsel ställde Hagagymnasiet in sitt besök på Östgötateatern för att se föreställningen "Drottningens juvelsmycke" på torsdagskvällen. Anledningen var att lärare reagerat på föreställningens "rasistiska" stereotyper och kvinnosyn. Men Hagagymnasiets rektor ber nu om ursäkt för det inställda besöket på Östgötateatern..

NT - 45 minuter sedan

Utpressade politiker – döms till samhällstjänst

En sydsvensk politiker betalade över 200 000 kronor till en kvinna som hotade med att hänga ut honom som sexköpare. Nu döms kvinnan för utpressning, rapporterar lokala medier..

NT - 1 timme sedan

Grönt ljus för svensk krigsmateriel till Turkiet

Inspektionen för strategiska produkter (ISP) har åter beviljat tillstånd för export av produkter klassade som krigsmateriel från Sverige till Turkiet. Det handlar om följdleveranser och är en direkt effekt av Sveriges ansökan om medlemskap i Nato. Det skriver ISP i ett pressmeddelande..

NT - 1 timme sedan

Pizzakock svensk mästare efter 43 år i branschen

60 år ung och allt hårdare konkurrens från unga, namnkunniga och ambitiösa kockar. "Jag har mycket kunskaper, plus att jag kan det här med akrobatik", säger mästaren Zeki Hanouch..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.