SvD > Nyheter

Monday, 03 October, 13:00

SvD - 15 aug 22 kl. 20:04

Sverige tar EM-brons i mixedlagkapp
Läs mer på SvD
Läs mer om:
EM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, tar, EM-bronsi , mixedlagkapp

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Pääbo 33:e svensk att Nobelprisas

Flest Nobelpris genom åren har förärats USA. De har kammat hem omkring 400 medaljer sedan Nobelpriset började delas ut.Men faktum är att Sverige i en internationell jämförelse står sig bra, bara fyra länder har fler pristagare.

SvD - 30 minuter sedan

Agenda fälls för bild på brinnande polisbilar

Det var fel att lägga upp en bild på brinnande polisbilar när ämnet ”integration” skulle debatteras.Det anser Granskningsnämnden för radio och tv och fäller SVT för brott mot kravet på opartiskhet i samband med Agendas partiledardebatt i maj i år..

SvD - 1 timme sedan

Dömd för Malexandermord släppt från fängelset

Andreas Axelsson, en av de tre dömda för polismorden i Malexander 1999, har släppts från fängelset, rapporterar Corren..

SvD - 1 timme sedan

Landet där fascismen överlevde

Till skillnad från den tyska nazismen överlevde den italienska fascismen som ideologi efter andra världskriget. Missnöje och skräck för kommunismen ger en ledtråd om varför..

SvD - 1 timme sedan

Ökänd terrorledare dödad i flyganfall

En av extremiströrelsen al-Shabaabs högsta ledare har dödats i södra Somalia, uppger landets informationsdepartement i ett uttalande..

SvD - 2 timmar sedan

Demokratins fiende är majoritetens tyranni

Under en resa till USA fick den franske aristokraten Alexis de Tocqueville en ny förståelse för demokratins problem och förtjänster. Varför han var så mottaglig för det han såg och upplevde förklaras i en nyutgiven biografi som fördjupat sig i hans korta och märkvärdiga liv i tankens tjänst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.