News55 > Nyheter

Monday, 03 October, 14:02

News55 - 15 aug 22 kl. 03:40

Skottlossning i Rinkeby – en gripenPolisen har gripits en person misstänkt för försök till mord i samband med skottlossning i Rinkeby i nordvästra Stockholm. Polisen vill inte gå in på detaljer kring ärendet men vakthavande befäl Lena Baakki uppger för TT att det har skjutits i samband m….
Läs mer på News55
Läs mer om:
Rinkeby, Stockholm, Lena Baakki, TT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skottlossningi , Rinkebyen , gripen

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Bröt med HV71 – nu klar för Leksand

I söndags meddelade HV71 att 23-årige forwarden Lucas Elvenes lämnar klubben. "Han vill ha en annan roll än den vi just nu kan ge honom och därför har vi tagit beslutet om att gå skilda vägar", sade Kent Norberg, sportchef i HV71, i ett uttalande på klu….

News55 - 3 minuter sedan

Fortsatt låst läge i tv-bråket

Någon lösning i det pågående tv-bråket mellan Telia och Viaplay är fortfarande inte i sikte. – Men vår dörr står öppen för vidare diskussion, säger Roija Rafii, pressansvarig på Telia. Det var i helgen som Viaplays utbud försvann för en miljon svenska h….

News55 - 30 minuter sedan

Amanda Lind ordförande i kulturutskottet

Den tidigare kulturministern Amanda Lind (MP) blir ordförande i riksdagens kulturutskott. – Vi måste vara en blåslampa på den nya regeringen för att utvecklingen inte ska gå åt fel håll, säger hon till Dagens Nyheter. Fördelningen av ordförandeposterna….

News55 - 45 minuter sedan

Rosengårds mardrömslottning – möter storlag

Rosengård fanns med i den tredje seedningspotten när gruppspelet till damernas Champions League lottades. Där drogs skåningarna in i grupp D. Nu väntar möten mot europeiska storheter som Bayern München, Barcelona och Benfica.

News55 - 3 timmar sedan

Fall för svenska banker efter Credit Suisse-smäll

De svenska storbankerna faller brett på Stockholmsbörsen. Skandalomsusade sektorskollegan Credit Suisse skapar nu rejäl oro på marknaden. Helgens intensiva försök att dämpa oron bland investerare verkar inte ge resultat för Credit Suisse.

News55 - 4 timmar sedan

Läcka från Nord Stream 2 ökar: ”Håller uppsikt”

Den mindre läckan från Nord Stream 2 i svensk ekonomisk zon har ökat, enligt Kustbevakningen. – Vad det beror på vet vi inte. Men vi håller uppsikt, säger Mattias Lindholm vid Kustbevakningen.

News55 - 1 timme sedan

Turkisk inflation fortsätter skena

Den redan höga turkiska inflationen steg till 83,5 procent i årstakt i september, enligt den nationella turkiska statistikbyrån. Jämfört med augusti var konsumentprisökningen 3,5 procent. De skenande priserna i landet hänger samman med landets centralba….

News55 - 1 timme sedan

MP tar ordförandeposterna i två utskott

Förre kulturministern Amanda Lindh (MP) blir ny ordförande i kulturutskottet. Miljöpartiet får även ordförandeposten i miljö- och jordbruksutskottet med Emma Norhrén (MP). Vänsterpartiet får ordförandeposten i civilutskottet med Malcolm Momodou Jallow (….

News55 - 12 timmar sedan

Ayatollan bryter tystnaden – anklagar USA

Nya protester har blossat upp i Iran. Än en gång har säkerhetsstyrkor gått in med tårgas och våld, enligt rapporter på sociala medier. Nu bryter ayatolla Ali Khamenei tystnaden efter veckor av demonstrationer.

News55 - 1 timme sedan

Fem bränder i Umeå – inom loppet av fyra timmar

Tre bilar, ett soprum och ett trapphus har brunnit på olika adresser i Umeå under måndagsmorgonen. Polisen misstänker att det finns ett samband mellan dem. Bränderna inträffade mellan klockan 04.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.