UNT > Nyheter

Sunday, 25 September, 12:25

UNT - 14 aug 22 kl. 20:35

Borgmästare kritiseras för uttalande om gängen



Militära förstärkningar har skickats till Tijuana i norra Mexiko för att försöka återställa ordningen. Ett uttalande från gränsstadens borgmästare om drogkartellerna väcker kontrovers..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Tijuana, Mexiko

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Borgmästare, kritiserasför , uttalandeom , gängen

Fler nyheter från UNT

UNT - 5 minuter sedan

Minst två månaders väntetid för nytt pass

Det tar fortfarande minst två månader att få ett nytt pass. På sikt vill polisen undvika ett liknande kaos genom att skicka ut påminnelser. –Lite som det funkar med bilprovningen, säger kommenderingschef Per Engström..

UNT - 30 minuter sedan

Tre tragiska kvarter på valdagen

Jacke Sjödin om vikten av att räkna rätt vid allmänna val – exempelvis hur lång tid det tar att hämta valsedlar..

UNT - 45 minuter sedan

Kritik mot Ukraina kan stoppa Roger Waters

Polska politiker vill stoppa Roger Waters konserter i Krakow efter hans uttalanden om kriget i Ukraina. Men Pink Floyd-grundaren vägrar ställa in och lovar att komma dit i april – om han får..

UNT - 45 minuter sedan

Kipchoge satte nytt maratonrekord i Berlin

Eliud Kipchoge satte nytt världsrekord när han vann Berlin maraton..

UNT - 1 timme sedan

Svenska patent kan hamna i ryska händer

Svenska patent som förfaller kan hamna i händerna på Ryssland – om inte företagen betalar årsavgiften och därmed bryter mot sanktionerna. –Det är en varningsflagg, säger Peter Strömbäck, generaldirektör på Patent- och registreringsverket..

UNT - 2 timmar sedan

Boende får inte återvända hem efter explosion

De 20-talet personer som har evakuerats efter explosionen på Södermalm natten till lördagen har ännu inte fått återvända till sina hem..

UNT - 2 timmar sedan

Elkrisen kan tvinga macken att stänga

Preem i Skutskär, den enda bemannade macken i Älvkarleby kommun, är Jenny Edenby och Linda Johansson livsverk. Nu hotas den av nedläggning. "Elkrisen har katastrofala följder, hur kan vi låta det här ske?

UNT - 2 timmar sedan

Iran: Protesterna kommer bemötas strängt

De omfattande protesterna i Iran kommer att bemötas strängt, enligt president Ebrahim Raisi. Från regeringshåll förnekas fortsatt att 22-åriga Mahsa Amini slogs ihjäl av moralpolisen..

UNT - 2 timmar sedan

Lars och Mattias vanligast i riksdagen

Valet är över och i veckan samlas ledamöterna i den nya riksdagen. Många nya ansikten tar plats i maktens korridorer. Var femte är rookie, de över 65 år är färre och de under 30 fler..

UNT - 3 timmar sedan

Boeing kände till brister – får böta två miljarder

Flygplanstillverkaren Boeing visste om säkerhetsbristerna på flygplansmodellen 737 Max, men hävdade att planen var säkra. Nu tvingas bolaget och dess förra vd betala miljardböter..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.