Corren > Nyheter

Monday, 03 October, 13:29

Corren - 14 aug 22 kl. 09:03

Försvarsmakten: Vi lyssnar och bryr ossFörsvarsmakten säger att man lyssnar på sina anställda, men som arbetsgivare tvingas man också ta beslut som inte alla uppskattar. –Vi försöker föra dialog, säger Försvarsmaktens personaldirektör Klas Eksell..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Försvarsmaktens, Klas Eksell

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FörsvarsmaktenVi , lyssnaroch , bryross

Fler nyheter från Corren

Corren - 10 minuter sedan

FOTBOLL PÅ SLÄTTEN: Hört och hänt i lokala fotbollen

Den lokala fotbollen går in i en spännande höst. Vi försöker här hänga på kring det som händer på våra planer och i lagen, på alla nivåer. Mejla oss gärna resultat, rykten om nyförvärv eller annat intressant till sporten@corren.

Corren - 5 minuter sedan

Rosengårds mardrömslottning – möter storlag

Rosengård fanns med i den tredje seedningspotten när gruppspelet till damernas Champions League lottades..

Corren - 15 minuter sedan

Tung smäll för LHC – beskedet om backstjärnans skada

Tunga smällen för Linköping HC: backstjärnan Oscar Fantenberg är skadad och missar ett antal matcher under hösten..

Corren - 30 minuter sedan

Turkisk inflation fortsätter skena

Den redan höga turkiska inflationen steg till 83,5 procent i årstakt i september, enligt den nationella turkiska statistikbyrån. Jämfört med augusti var konsumentprisökningen 3,5 procent..

Corren - 30 minuter sedan

MP tar ordförandeposterna i två utskott

Förre kulturministern Amanda Lindh (MP) blir ny ordförande i kulturutskottet. Miljöpartiet får även ordförandeposten i miljö- och jordbruksutskottet med Emma Norhrén (MP)..

Corren - 30 minuter sedan

Fem bränder i Umeå – inom loppet av fyra timmar

Tre bilar, ett soprum och ett trapphus har brunnit på olika adresser i Umeå under måndagsmorgonen. Polisen misstänker att det finns ett samband mellan dem..

Corren - 45 minuter sedan

Kina stryper export av majsmjöl

Kina har infört begränsningar för export av majsmjöl. Detta för att stabilisera priserna och dämpa risken för livsmedelsinflation..

Corren - 1 timme sedan

Pääbo 33:e svensk att Nobelprisas

Flest Nobelpris genom åren har förärats USA. De har kammat hem omkring 400 medaljer sedan Nobelpriset började delas ut. Men faktum är att Sverige i en internationell jämförelse står sig bra, bara fyra länder har fler pristagare.

Corren - 1 timme sedan

Agenda fälls för bild på brinnande polisbilar

Det var fel att lägga upp en bild på brinnande polisbilar när ämnet "integration" skulle debatteras. Det anser Granskningsnämnden för radio och tv och fäller SVT för brott mot kravet på opartiskhet i samband med Agendas partiledardebatt i maj i år..

Corren - 1 timme sedan

Dömd för Malexandermord släppt från fängelset

Andreas Axelsson, en av de tre dömda för polismorden i Malexander 1999, har släppts från fängelset, rapporterar Corren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.