SvD > Nyheter

Tuesday, 04 October, 09:24

SvD - 14 aug 22 kl. 06:00

Aldrig kaffe utan grädde, aldrig politik utan idéerÅttonde delen i Ledarredaktionens sommarserie Valmanifestet, där medarbetarna presenterar sina personliga agendor inför valet. Maria Ludvigsson vill se mer principer och mindre taktik..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Ledarredaktionens, Valmanifestet, Ludvigsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aldrig, kaffeutan , grädde, aldrig, politikutan , idéer

Fler nyheter från SvD

SvD - 10 minuter sedan

Han ifrågasätter Nord Stream-avspärrningarna

Åklagaren har beslutat att spärra av området kring läckorna på Nord Stream. Men det är högst oklart med vilken rätt han gjort det.– Det är som om Sveriges åklagare skulle fatta samma beslut i ett område ute på Atlanten.

SvD - 1 timme sedan

Sanktioner kan trigga storbråk i EU

Olja – men också toapapper och cigaretter. EU:s nya sanktionspaket mot Ryssland riktar in sig på både Putins krigsmaskin och vanliga ryssars vardag. Ett storbråk kan också uppstå kring det nya förslaget..

SvD - 1 timme sedan

Kustbevakningens flyg bevakar läckorna

Kustbevakningen kommer under dagen fortsätta bevaka Nord Stream-läckorna, för att se hur de utvecklas..

SvD - 1 timme sedan

”EU måste respektera den svenska modellen”

Svenskt Näringsliv, LO och PTK: Det är inte rimligt att vi parter och den svenska regeringen ska behöva kämpa som Sisyfos i varje enskild EU-förhandling för att säkerställa den svenska kollektiv­avtals­modellens överlevnad..

SvD - 2 timmar sedan

Stopp i pendeltågstrafiken

Det är stopp i pendeltrafiken i Stockholm efter en olycka mellan Farsta och Älvsjö, rapporterar Sveriges Radio. Stoppet påverkar tusentals resenärer i morgontrafiken..

SvD - 2 timmar sedan

Krisen kan leda till medlemsflykt från golfen

Första smällen kom genom stigande dieselpriser.Därefter har de kommit på rad, den senaste i form av rusande elkostnader.Sveriges golfklubbar går nu en balansgång – hur mycket kan priserna höjas utan att medlemmarna försvinner?.

SvD - 3 timmar sedan

Därför är rättegången mot Birgitte Bonnesen historisk

PODD | I dag inleds rättegången mot Swedbanks före detta vd Birgitte Bonnesen. Fallet är historiskt. Aldrig tidigare har en tidigare vd för någon av de svenska storbankerna åtalats.

SvD - 3 timmar sedan

Engelskläsning avslöjade språkgeniernas särdrag

Världens polyglotter, de som talar många språk, har flera saker gemensamt. En av hemligheterna: de anstränger hjärnan mindre..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.