SvD > Ekonomi

Tuesday, 04 October, 02:12

SvD - 13 aug 22 kl. 20:02

Flicka åtalas – Facebook lämnade ut abortdataEn 17-årig flicka från Nebraska ska ha genomfört en hemabort, och står nu åtalad i amerikansk domstol. Nyckelbevisningen utgörs av hennes privata Facebook-meddelanden – som Meta lämnade över till polisen. .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Nebraska, Facebook, Meta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flickaåtalas , Facebook, lämnadeut , abortdata

Fler nyheter från SvD

SvD - 4 timmar sedan

Rekord för elexporten i augusti

SvD - 9 timmar sedan

Kardashian får miljonbot för kryptoreklam

Kim Kardashian gjorde reklam för kryptovalutan etherium max på sociala medier. Nu har hon gått med på att betala 1,26 miljoner dollar för att undvika en rättsprocess..

SvD - 15 timmar sedan

Truecaller slår tillbaka efter attacken: ”Osant”

Svenska tillväxtraketen Truecaller pressas av blankarfirman Viceroy. Nu svarar bolaget. ”Anklagelserna om oegentligheter saknar grund och är osanna”, skriver Truecaller.

SvD - 19 timmar sedan

Kommuner minskar julbelysning för att spara el

De kraftigt ökande elpriserna slår hårt mot landets kommuner.Nu ska många av dem släcka julbelysningen, sänka temperaturerna eller stänga sporthallar för att spara energi i vinter, rapporterar Dagens Nyheter..

SvD - 21 timmar sedan

Bostadssäljarna tvingas sänka sina priser

Nu blir det rea på bostäder allt oftare. Säljarna måste sänka utgångspriset för att få dem sålda..

SvD - Igår: 15:04

Rättegång inleds – Bonnesen riskerar fängelse

Birgitte Bonnesen riskerar sex års fängelse om hon döms för grovt svindleri.När rättegången nu inleds är det första gången i Norden som en vd för en storbank står åtalad för ekonomisk brottslighet – men åklagaren har en svår uppgift.– I det svenska systemet är det inte lätt att få någon dömd för ekobrott, säger Louise Brown, expert på antikorruption..

SvD - Igår: 12:59

Ekonom: Truss leker med elden

Efter en turbulent vecka för brittisk ekonomi möts Tories för en fyra dagars partikongress.Trots hård kritik mot partiledaren Liz Truss tros partiet hålla fast vid sin kontroversiella skattepolitik..

SvD - Igår: 10:08

Enorma skiftet: ”En osannolik utveckling”

Från ett 30-tal olika ägare till tre block på ett par decennier. En ny bok skildrar den svenska dagspressens omvandling, där aktörer som tidigt förstod vad som behövde göras ändå slutade som förlorare. .

SvD - Igår: 08:56

Rush på pantbanken: "Fixar till familjekassan"

Det lutar åt alla tiders utlåningsrekord på Sveriges största pantbanksföretag. På Pantbanken Triangeln i Malmö plingar dörrklockan i ett och nya kunder kommer in med guldsmycken som läggs upp på disken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.