Expressen > Nyheter

Friday, 30 September, 14:52

Expressen - 13 aug 22 kl. 17:00

Agnes Wold svarar på frågor om coronavirusetSmittspridningen av coronaviruset ökar – trots den varma sommaren. Vad innebär det här? Hur ska man tänka inför hösten? Det och mycket mer svarar Agnes Wold, professor i bakteriologi vid Göteborgs universitet på. Chatten start 18.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Wold, Agnes Wold, Göteborgs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Agnes, Wold, svarar, frågorom , coronaviruset

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Cezary Ratzman mördade Beata – överklagar domen

Cezary Ratzman dömdes till livstids fängelse för att ha mördat sin hustru Beata Ratzman och sedan grävt ner henne i en skog utanför Svedala. Nu överklagar han till hovrätten..

Expressen - 1 timme sedan

Sverige öppnar för vapenexport till Turkiet

Sverige kan exportera produkter till Turkiet som berörs av vapenexportlagen.Det efter ett nytt beslut från Inspektionen för strategiska produkter, som fattar beslut om vapenexport, rapporterar Ekot.Det handlar om följdleveranser av produkter inom teknik och elektronik..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna döms för utpressning mot tidigare kommunalrådet

Förra kommunalrådet i Trelleborg Mikael Rubin avgick efter att ha utpressats på över 210 000 kronor av en kvinna som anklagat honom för att ha velat köpa sex av henne.Nu har kvinnan dömts för utpressning – och Rubin får 253 000 kronor i skadestånd.I domen framgår det att Mikael Rubin inte tror det har handlat om bara pengar utan om ”en avog inställning mot borgerliga politiker”.

Expressen - 2 timmar sedan

Sverige och Danmark utrycker oro i gemensamt brev till FN:s säkerhetsråd

Danmark och Sverige utrycker oro över klimat och miljörelaterade konsekvenser av läckorna på Nord Stream 1 och 2.I ett gemensamt brev som skickats till FN:s säkerhetsråd på fredagen skriver Danmark och Sverige att skadorna på naturgasledningarna ”troligen är orsakade av explosioner motsvarande flera hundra kilo sprängämnen”..

Expressen - 2 timmar sedan

SD får tunga ordförandeposter i riksdagens utskott

Fördelning av posterna som partierna förfogar över i riksdagens utskott och i EU-nämnden är klara. Sverigedemokraterna tilldelas flera tunga ordförandeposter. .

Expressen - 2 timmar sedan

SD får tunga ordförandeposter

Fördelning av posterna som partierna förfogar över i riksdagens utskott och i EU-nämnden är klara. Sverigedemokraterna tilldelas flera poster .

Expressen - 3 timmar sedan

Tonårspojkar skadades i påkörning – två åtalas

I augusti blev två tonårspojkar påkörda utanför Burgårdens gymnasium i Göteborg.Nu har två personer i 18-årsåldern åtalats för grov misshandel. Enligt stämningsansökan satt de båda i den personbil som körde över pojkarna.

Expressen - 4 timmar sedan

Soran Ismail om att anklagas för våldtäkt

Komikern Soran Ismail lämnade rampljuset när han under Metoo anklagades för våldtäkt och sexuella övergrepp.I Kvartals ”Fredagsintervjun” kommenterar han igen anklagelserna och tiden efter.– Jag var oförsiktig med andra människors känslor, säger Soran Ismail.

Expressen - 4 timmar sedan

Tyska ministern varnar för hård vinter – gasen kan ta slut

Tyskland riskerar att bli helt utan gas i vinter, det säger landets närings- och klimatminister Robert Habeck till tysk radio. Innan kriget importerade Tyskland 40 procent av sin naturgas från Ryssland – leveranser som avstannat så gott som helt och hållet efter Rysslands invasion av Ukraina. .

Expressen - 4 timmar sedan

15-åring åtalas för mordförsök i Skellefteå

Den 15-åriga pojke som misstänks för mordförsök och våldtäkt mot en 9-årig flicka i Skellefteå åtalas nu..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.