DI > Ekonomi

Tuesday, 04 October, 09:31

DI - 13 aug 22 kl. 11:32

Scholz ska frågas ut om skattebedrägerihärvaNya detaljer om en skattebedrägerihärva under Olaf Scholz tid som borgmästare i Hamburg pressar den tyske förbundskanslern. Scholz tiger om saken, som dragit till sig ytterligare uppmärksamhet sedan 200.000 euro i kontanter av oklart ursprung hittats hos hans partikollega i Hamburg – en tidigare inflytelserik ledamot i förbundsdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Olaf Scholz, Hamburg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Scholzska , frågasut om , skattebedrägerihärva

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kronan stärks – nu under 11 mot dollarn

Den svenska kronan fortsätter den senaste veckans revansch och stärks mot både dollarn och euron. Sedan årsskiftet har kronan dock fortfarande försvagats kraftigt. .

DI - 15 minuter sedan

Academedia förhandlar om tysk affär

Efter ryktesspridning i Tyskland bekräftar skolkoncernen Academedia att man förhandlar om ett förvärv av en tysk skolverksamhet..

DI - 15 minuter sedan

Milt väder och fyllda lager sänker gaspriset

Gaspriset på den europeiska marknaden faller ytterligare. Mildväder och fyllda gaslager i flera europeiska länder förklarar nedgången..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen öppnar uppåt – Skistar stiger efter rapport

Stockholmsbörsen inledde tisdagen med fortsatt muntra miner. På bolagsnivå har vinterturismbolaget Skistar presenterat sina siffror för det fjärde kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår. .

DI - 45 minuter sedan

Handelsbanken sänker rekommendationer för flera fastighetsbolag

Handelsbanken Capital Markets sänker för flera fastighetsbolag sin långsiktiga rekommendation, på tre års sikt, till underperform från outperform. Även riktkurserna skruvas ned. Det framgår av en uppdatering från banken..

DI - 45 minuter sedan

Götenehus varslar om uppsägningar

First North-listade Götenehus varslar 25 medarbetare om uppsägning vilket beräknas leda till sänkta omkostnader på årsbasis med cirka 20 miljoner kronor. Stigande priser inom bostadsutveckling gör det svårt att få ihop fastighetskalkylerna, enligt bolaget..

DI - 1 timme sedan

SBAB fortsätter att höja boräntor

Det statliga bolåneinstitutet SBAB höjer listräntorna för bolån med samtliga bindningstider med mellan 0,10-0,25 procentenheter..

DI - 1 timme sedan

Färre flög med Ryanair i september

Ryanair rapporterar ett passagerarantal på 15,9 miljoner i september. Det var en minskning från 16,9 miljoner månaden innan. .

DI - 1 timme sedan

Kustbevakningens flyg fortsätter bevaka Nord Stream-läckorna

Kustbevakningen kommer under dagen fortsätta bevaka Nord Stream-läckorna, för att se hur de utvecklas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.