SvD > Nyheter

Tuesday, 04 October, 03:26

SvD - 12 aug 22 kl. 11:20

Svantesson backar adhd-förslaget – trots kritikenHela skolklasser ska erbjudas adhd-utredning i utanförskapsområden, enligt ett förslag från Moderaterna i Stockholm. Trots kraftig kritik ger partitoppen Elisabeth Svantesson (M) tummen upp. .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Moderaterna, Stockholm, Elisabeth Svantesson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svantesson, backar, adhd-förslagettrots , kritiken

Fler nyheter från SvD

SvD - 5 minuter sedan

Trump stämmer CNN

SvD - 1 timme sedan

Jagade renflock med lastbil

SvD - 1 timme sedan

Nordkoreansk robot över Japan

SvD - 3 timmar sedan

Högskoleproven 2022: Tar du svåraste orden?

Kan du orden flest svarade fel på i vårens högskoleprov? Detta test är framtaget i samarbete med provutvecklaren Maria Johansson och består av de svåraste orden i högskoleproven som hölls i mars och maj 2022..

SvD - 3 timmar sedan

Inte omöjligt att skriva Шойгу på svenska

Alla har inte koll på det kyrilliska alfabetet – så för att ryska namn ska bli begripliga i Sverige måste de translittereras. Problemet är att den svenska translittereringstraditionen är satt under akut hot..

SvD - 4 timmar sedan

Drottning överrumplad av titelreaktioner

Stämningen i den danska kungafamiljen har knappast varit på topp sedan drottning Margrethe meddelade att hennes yngste son prins Joachims barn från och med årsskiftet inte kommer att få titulera sig prins och prinsessa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.