DI > Ekonomi

Tuesday, 04 October, 02:36

DI - 12 aug 22 kl. 10:57

Boozts vd: Vi kommer växa snabbare än våra konkurrenterE-handelsbolaget Boozt rusar tvåsiffrigt efter sin rapport som var i linje med de preliminära siffrorna i vinstvarningen i juni. Bolaget står fast vid den prognos som då lades fram. ”Vi hade ett väldigt bra kvartal i en utmanande miljö”, säger Hermann Haraldsson, vd på Boozt till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Boozt, Hermann Haraldsson, Di

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Booztsvd Vi kommer , växa, snabbareän våra , konkurrenter

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Musk i blåsväder efter Twitterinlägg om Ukraina

Teslagrundaren Elon Musk får vass kritik efter att ha skrivit flera Twitterinlägg om de olagligt annekterade områdena i Ukraina..

DI - 4 timmar sedan

Idogen sparar in på kostnaderna – pausar två program

Styrelsen i forskningsbolaget Idogen har beslutat att ytterligare intensifiera sitt fokus på Ido 8-programmet. Inom kort kommer Idogen att starta den kliniska fas 1/2a-studien av läkemedelskandidaten inom Ido 8-programmet för patienter som lider av blödarsjuka vilka har utvecklat antikroppar mot sin livsnödvändiga faktor VIII-behandling..

DI - 4 timmar sedan

De kan tacka banken för indexknocken

Rabatten är tillbaka i Industrivärden som rapporterar på torsdag. Hittills i år har aktien gått betydligt bättre än börsen..

DI - 4 timmar sedan

New Yorks Fed-chef: Underliggande inflation den största utmaningen

Trots några tecken på lättad inflation, har underliggande pristryck för mycket momentum och kommer sannolikt fortsätta att kräva en period av högre räntor.  Det sade Fed-chefen i New York, John Williams, enligt Wall Street Journal..

DI - 4 timmar sedan

Oktober inleddes med kraftiga uppgångar på Wall Street

USA-börserna lyfte kraftigt på måndagen och inledde därmed det tredje kvartalet med breda uppgångar. Samtidigt sjönk långräntorna tillbaka medan dollarn försvagades..

DI - 4 timmar sedan

Nytt rekord för elexporten i augusti

Sveriges nettovinst av handeln med el till utlandet sätter rekord, rapporterar SVT Nyheter..

DI - 5 timmar sedan

Klarna överens med ett av fackförbunden

Klarna är överens med Finansförbundet, ett av de fackförbund som vände sig emot de omfattande nedskärningarna i våras, skriver fackförbundet i ett pressmeddelande..

DI - 5 timmar sedan

Eurogruppens ordförande kan själv bli chef för räddningsfond

Eurogruppens ordförande Paschal Donohoe själv nämns som möjlig ny chef för euroländernas räddningsfond ESM. Ett annat alternativ är en interimschef. Tiden håller på att rinna ut för att bryta dödläget och hitta en chef innan den nuvarande chefen Klaus Regling avgår på fredag..

DI - 5 timmar sedan

Brittisk finansminister vill lugna marknaden – tidigarelägger rapport om statsskuld

Storbritanniens finansminister Kwasi Kwarteng ska påskynda publiceringen av hans plan för att minska landets statsskuld i ett försök att lugna marknaderna efter hans minibudget. Det skriver Financial Times..

DI - 5 timmar sedan

”Är vår samarbetspartner som levererar de där sakerna”

Efter Di:s avslöjande inifrån Ålandsbankens säljträff skjuter ledningen ifrån sig. Det Cypernupplägg som garanterar full skattefrihet är inget banken nu vill stå för. ”Det är vår samarbetspartner som levererar de där sakerna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.