DI > Ekonomi

Friday, 30 September, 14:00

DI - 12 aug 22 kl. 10:38

Trafiken över Öresundsbron ökar – pandemieffekt på väg bortTrafiken över Öresundsbron har ökat successivt under våren och sommaren och börjar närma sig nivåerna före pandemin..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Öresundsbron

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikenöver , Öresundsbron, ökar, pandemieffekt, väg, bort

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Sverige öppnar för vapenexport till Turkiet

Inspektionen för strategiska produkter (ISP) har åter beviljat tillstånd för svensk export av krigsmateriel till Turkiet..

DI - 45 minuter sedan

Sinch lyfter – Truecaller rasar mot strömmen

September har varit en dyster börshistoria. Månadens sista dag ser dock ut att sluta med glada miner i en bred återhämtning. Vid klockan 13 stiger det breda OMXSPI 0,4 procent samtidigt som storbolagsindexet OMXS30 avancerar 0,5 procent.

DI - 45 minuter sedan

Kommunalt elhandelsbolag riskerar gå back med 192 miljoner kronor

Det kommunala bolaget Din el sköter elhandelsverksamheten i Göteborg. På grund av fasta avtal med kunder samt kraftigt höjda inköpspriser kan bolaget gå back med 192 miljoner kronor 2022, rapporterar Dagens Nyheter. .

DI - 45 minuter sedan

Nya besked: Unga behöver inte covidvaccineras

Friska barn mellan 12 och 17 år behöver inte längre vaccinera sig mot covid-19. Eftersom de sällan blir svårt sjuka av sjukdomen finns inte längre någon anledning, enligt Folkhälsomyndighetens nya besked..

DI - 45 minuter sedan

Salmar avstår ökad kapacitet efter norsk laxskatt

Norska fiskodlingsbolaget Salmar har valt att ställa in sitt köp av en licens som skulle öka bolagets fiskodlingskapacitet. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Danskt läkemedelsbolag rusar på positiv fas 3-studie

Det danska läkemedelsbolaget Zealand Pharma rusar upp 28 procent till 172:80 danska kronor efter en resultatutläsning för en fas 3-studie, där Glepaglutid utvärderas som behandling av korttarmssyndrom..

DI - 1 timme sedan

Trots snabbt ras på 40 procent – ingen rea på Vitrolife

Sedan mitten av september har Vitrolife rasat över 40 procent i spåren av ett vd-avhopp och en rekommendationssänkning. Totalt sett är aktien ner över 70 procent i år. Frågan är om det gör den köpvärd?.

DI - 3 timmar sedan

EU:s energikrispaket klubbat – analytikern spår färre pristoppar

EU-ländernas energiministrar har nu klubbat igenom det energikrispaket som är tänkt att omfördela motsvarande 1.500 miljarder kronor från energibolag till konsumenter. Enligt energiminister Khashayar Farmanbar kan det sänka de svenska elpriserna rejält, men analytiker varnar för att det är för tidigt att dra några konkreta slutsatser om prisutvecklingen.

DI - 3 timmar sedan

EU:s energikrispaket klubbat – analytiker: Pristopparna kommer bli färre

EU-ländernas energiministrar har nu klubbat igenom det energikrispaket som är tänkt att omfördela motsvarande 1.500 miljarder kronor från energibolag till konsumenter.  Enligt energiminister Khashayar Farmanbar kan det sänka de svenska elpriserna rejält, men analytiker varnar för att det är för tidigt att dra några konkreta slutsatser om prisutvecklingen.

DI - 1 timme sedan

SD får ordförandeposterna i fyra riksdagsutskott

Sverigedemokraterna får ordförandeposten i riksdagens justitie- och utrikesutskott. Det står klart när fördelningen av posterna nu är klar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.