UNT > Nyheter

Monday, 03 October, 13:13

UNT - 12 aug 22 kl. 10:17

Många döda i våldsdåd i MexikoMinst åtta människor har dödats under en våldsvåg i den mexikanska gränsstaden Ciudad Juárez..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Mexiko, Ciudad Juárez

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många dödai , våldsdådi , Mexiko

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Turkisk inflation fortsätter skena

Den redan höga turkiska inflationen steg till 83,5 procent i årstakt i september, enligt den nationella turkiska statistikbyrån. Jämfört med augusti var konsumentprisökningen 3,5 procent..

UNT - 10 minuter sedan

MP tar ordförandeposterna i två utskott

Förre kulturministern Amanda Lindh (MP) blir ny ordförande i kulturutskottet. Miljöpartiet får även ordförandeposten i miljö- och jordbruksutskottet med Emma Norhrén (MP)..

UNT - 15 minuter sedan

Fem bränder i Umeå – inom loppet av fyra timmar

Tre bilar, ett soprum och ett trapphus har brunnit på olika adresser i Umeå under måndagsmorgonen. Polisen misstänker att det finns ett samband mellan dem..

UNT - 30 minuter sedan

Kina stryper export av majsmjöl

Kina har infört begränsningar för export av majsmjöl. Detta för att stabilisera priserna och dämpa risken för livsmedelsinflation..

UNT - 1 timme sedan

Två stillastående personbilar på E4 - problem i trafiken

Det är problem i trafiken i riktning mot Gävle på E4 mellan trafikplatserna Björklinge och Karby..

UNT - 45 minuter sedan

Pääbo 33:e svensk att Nobelprisas

Flest Nobelpris genom åren har förärats USA. De har kammat hem omkring 400 medaljer sedan Nobelpriset började delas ut. Men faktum är att Sverige i en internationell jämförelse står sig bra, bara fyra länder har fler pristagare.

UNT - 45 minuter sedan

Agenda fälls för bild på brinnande polisbilar

Det var fel att lägga upp en bild på brinnande polisbilar när ämnet "integration" skulle debatteras. Det anser Granskningsnämnden för radio och tv och fäller SVT för brott mot kravet på opartiskhet i samband med Agendas partiledardebatt i maj i år..

UNT - 1 timme sedan

Svante Pääbo får Nobelpriset – disputerad i Uppsala

Svante Pääbo, som startade sin forskarkarriär vid Uppsala universitet, får Nobelpriset i medicin och fysiologi. "Superkul", säger en av hans Uppsalakollegor..

UNT - 1 timme sedan

Unika dna-analysen som förvånade

I en intervju med UNT från december 2013 berättar Svante Pääbo om forskningsresultaten som överraskade:.

UNT - 1 timme sedan

44-åring startar nytt företag i Enköping

Gård Linander har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Hyra ut stallplats, hästverksamhet ta hand om andras hästar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.