SvD > Nyheter

Friday, 30 September, 15:29

SvD - 12 aug 22 kl. 09:40

Släpade hund efter bil – får dagsböter
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Släpade, hundefter , bilfår , dagsböter

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

PGA-tourens kontring: Stämmer LIV Golf

Ett antal golfstjärnor på nya Saudiarabien-finansierade LIV-touren har stämt PGA-touren.Nu svarar deras förra tour med en egen stämningsansökan..

SvD - 30 minuter sedan

Energisk show som inte rubbar könsroller

Robert Gustafsson sätter på sig klänning och blir en lätt uppdaterad Tootsie. Han kan gjuta liv i vilken roll som helst, men saknar den sångröst som musikalrollen kräver..

SvD - 45 minuter sedan

Nu tar Putin deras land: ”Det är helt vansinnigt”

Ludmila och Aleksander tvingas se på hur Ryssland i dag, fredag 30 september, deklarerar att 15 procent av deras land plötsligt är ryskt. – Vi anade att detta skulle ske. Putin gör samma usla trick som med Krimhalvön 2014, säger Aleksander till SvD.

SvD - 45 minuter sedan

"Enormt stora förändringar" för annekterade

Luhansk, Donetsk, Cherson och Zaporizjzja har i strid med folkrätten formellt annekterats av Ryssland.För invånarna i de fyra regionerna kommer livet nu att förändras drastiskt, enligt en analytiker..

SvD - 45 minuter sedan

Expert: Flagrant brott mot internationell rätt

Vad innebär egentligen en annektering? Och vad kan omvärlden sätta emot Vladimir Putins stormaktsambitioner och angreppet på Ukrainas suveränitet?Inte mycket, enligt folkrättsexperten Heather Harrison Dinniss..

SvD - 1 timme sedan

Dyster september på börsen

Turbulent. Så kan börsåret sammanfattas hittills. September är på väg att bli den sämsta septembermånaden sedan finanskrisen 2008..

SvD - 1 timme sedan

”Överlever du Singapore överlever du allt”

Till helgen återvänder F1-cirkusen till Singapore för första gången på tre år.Och det är ett tufft test som väntar förarna, menar Ferraris Carlos Sainz.– Det är väldigt krävande mentalt, säger han..

SvD - 2 timmar sedan

Sverige öppnar för vapenexport till Turkiet

Inspektionen för strategiska produkter ger tillstånd för att Sverige får exportera vapen till Turkiet. .

SvD - 2 timmar sedan

Grönt för vapenexport till Turkiet

Inspektionen för strategiska produkter (ISP) har åter beviljat tillstånd för svensk export av produkter klassade som krigsmateriel till Turkiet.Det skriver ISP i ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.