Regeringen > Nyheter

Sunday, 25 September, 06:45

Regeringen - 12 aug 22 kl. 10:02

Lena Hallengren besöker Emmaboda och DegerhamnLördag den 13 augusti besöker socialminister Lena Hallengren Emmaboda och Degerhamn. Ministern kommer bland annat att besöka hemtjänsten i Degerhamn..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Hallengren, Emmaboda, Degerhamn, Lena Hallengren Emmaboda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lena, Hallengren, besöker, Emmabodaoch , Degerhamn

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - Igår: 08:58

Uppdrag att till Europeiska kommissionen överlämna reviderat förslag till Sveriges strategiska plan för den gemensamma jordbrukspolitiken 2023–2027

Regeringen ger Statens jordbruksverk i uppdrag att till Europeiska kommissionen överlämna reviderat förslag till Sveriges strategiska plan för den gemensamma jordbrukspolitiken 2023–2027,.

Regeringen - I förrgår: 15:39

Remiss av Naturvårdsverkets redovisning av regeringsuppdrag

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat Naturvårdverkets uppdrag att analysera vilka åtgärder som behövs för att genomföra EU-förordningen om inimikrav för återanvändning av vatten..

Regeringen - I förrgår: 15:22

Remiss av promemoria om Anmälningsplikt för bortledning av grundvatten från täkter av berg

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat promemorian om Anmälningsplikt för bortledning av grundvatten från täkter av berg..

Regeringen - I förrgår: 14:50

Sverige fortsätter vara det ledande innovationslandet i EU

Idag presenterar EU-kommissionen sin årliga rapport om innovation i EU, European Innovation Scoreboard. Sverige hamnar på första plats som starkaste innovationsland i EU..

Regeringen - I förrgår: 14:15

Regeringen inrättar en övervakningskommitté för Sveriges strategiska plan för den gemensamma jordbrukspolitiken 2023–2027

Regeringen har beslutat att inrätta en övervakningskommitté för Sveriges strategiska plan för den gemensamma jordbrukspolitiken 2023–2027 samt att utse vilka myndigheter och organisationer som ska vara företrädda i kommittén..

Regeringen - I förrgår: 13:15

Regeringen fattar beslut om strategisk plan för den gemensamma jordbrukspolitiken

I dag har regeringen fattat beslut om den strategiska planen för genomförandet av den gemensamma jordbrukspolitiken för åren 2023 – 2027. Den strategiska planen omfattar åtgärder inom jordbrukspolitiken om drygt 60 miljarder kronor, där en del (45 miljarder kronor) utgör medel från EU och en del (15 miljarder kronor) är svensk finansiering. Planen omfattar åtgärder för att stärka jordbrukets konkurrenskraft, miljö- och klimatåtgärder inom jordbruket samt åtgärder för landsbygdsutveckling..

Regeringen - 22 sep 22 kl. 00:00

Burkina Faso - avrådan

Med anledning av ett försämrat säkerhetsläge har Utrikesdepartementet den 22 september 2022 beslutat att ändra avrådan för Burkina Faso. Utrikesdepartementet avråder från alla resor till Burkina Faso, undantaget Ouagadougou och Bobo-Dioulasso, varifrån Utrikesdepartementet avråder från icke nödvändiga resor. Avrådan gäller tills vidare..

Regeringen - 21 sep 22 kl. 17:24

Uttalande av statsministern med anledning av Rysslands fortsatta aggression mot Ukraina

Med anledning av Rysslands president Vladimir Putins tv-sända tal under morgonen den 21 september har statsminister Magdalena Andersson under dagen gjort följande uttalande:.

Regeringen - 21 sep 22 kl. 16:31

Regeringens ärendeförteckningar vecka 38, 2022

Till regeringssammanträdet torsdag den 22 september..

Regeringen - 21 sep 22 kl. 10:32

Sakråd den 23 augusti med anledning av flyktingmottagandet från Ukraina

Den 23 augusti bjöd kulturminister Jeanette Gustafsdotter in representanter från det civila samhället och myndigheter till ett sakråd om flyktingsituationen med anledning av invasionen av Ukraina. Syftet med sakrådet var att få en uppdaterad lägesbild och ta del av hur organisationerna ser på situationen framåt. Vid sakrådet deltog även kulturministerns statssekreterare Nina Andersson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.