Corren > Nyheter

Friday, 30 September, 15:31

Corren - 12 aug 22 kl. 09:34

Hus på 90 kvadratmeter sålt i Vadstena - priset: 2 550 000 kronorFilip Per Oskar Båverud, 34, från Linköping har köpt huset på adressen Månsudden 4 i Vadstena av säljaren Lena Kristina Svenaeus..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Vadstena, Per Oskar Båverud, Linköping, Månsudden, Lena Kristina Svenaeus

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huspå 90 , kvadratmeter, sålti , Vadstena, priset2 , 550 000 kronor

Fler nyheter från Corren

Corren - 5 minuter sedan

Dyrare soppa på lördag

På lördag väntas en liter bensin respektive diesel bli omkring 1:30 kronor dyrare. Då uppgör den tillfälliga sänkningen av energiskatten som löpt sedan maj..

Corren - 15 minuter sedan

Polisen skärper däckrutiner efter Vilksolycka

Polisen skärper rutinerna kring sina fordon efter olyckan där konstnären Lars Vilks och två poliser omkom förra året..

Corren - 30 minuter sedan

Saab redo att svara på förfrågningar från Turkiet

Inspektionen för strategiska produkter, ISP, har åter beviljat tillstånd för export av produkter klassade som krigsmateriel från Sverige till Turkiet. Försvarskoncernen Saab var på fredagen försiktiga i sina kommentarer..

Corren - 30 minuter sedan

Hällde sprit över kvinna och försökte att tända på

Den 38-årige mannen hällde en flaska sprit över en kvinna och försökte att tända på. Nu har mannen dömts till fängelse i två år..

Corren - 30 minuter sedan

Yrkesbuffén ska hjälpa eleverna att välja väg

Under fredagsförmiddagen bjöd Värgårdsskolan in sina elever till "yrkesbuffé", där människor från olika branscher samlades för att berätta om sina yrken. En plåtslagare, en florist, en ambulanssjuksköterska, en lastbilschaufför och en fastighetsmäklare – för att nämna några –var på plats. Konceptet har, med undantag för pandemiåren, varit årligt sedan 2014.

Corren - 30 minuter sedan

PGA-tourens kontring: Stämmer LIV Golf

Ett antal golfstjärnor på nya Saudiarabien-finansierade LIV-touren har stämt PGA-touren. Nu svarar deras förra tour med en egen stämningsansökan..

Corren - 45 minuter sedan

Han får årets Göran Palm-stipendium

Författaren och serietecknaren Mats Jonsson tilldelas årets Göran Palm-stipendium på 10 000 kronor..

Corren - 45 minuter sedan

Nya inflationssiffror sätter press på Fed

Den konsumtionsbaserade amerikanska inflationen steg ytterligare i augusti, enligt nya officiella siffror – data som den amerikanska centralbanken, Fed, håller ett extra öga på..

Corren - 45 minuter sedan

"Enormt stora förändringar" för annekterade

Luhansk, Donetsk, Cherson och Zaporizjzja har i strid med folkrätten formellt annekterats av Ryssland. För invånarna i de fyra regionerna kommer livet nu att förändras drastiskt, enligt en analytiker..

Corren - 45 minuter sedan

Expert: Flagrant brott mot internationell rätt

Vad innebär egentligen en annektering? Och vad kan omvärlden sätta emot Vladimir Putins stormaktsambitioner och angreppet på Ukrainas suveränitet? Inte mycket, enligt folkrättsexperten Heather Harrison Dinniss..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.