DI > Ekonomi

Sunday, 25 September, 08:11

DI - 12 aug 22 kl. 09:24

Storägare ökar i Nordic Waterproofing – äger över 24 procentIrländska byggmaterialjätten Kingspans holdingbolag har köpt ytterligare knappt 2 miljoner aktier i taktätningsbolaget Nordic Waterproofing och ökat sitt ägande till 24,1 procent, enligt ägardatatjänsten Holdings. Säljare är Swedbank Robur..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nordic Waterproofing, Kingspans, Holdings, Swedbank Robur

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storägare, ökari , Nordic, Waterproofing, ägeröver 24 procent

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Kraftig höjning av priset på vatten

Maten, elen, boräntorna, bränslet – och nu också vattnet. Många kommunala VA-bolag chockhöjer priset på vatten och avlopp..

DI - 15 minuter sedan

Nu öppnar vallokalerna i Italien

Det högernationalistiska partiet Italiens bröder, under ledning av Giorgia Meloni, ser ut att gå mot seger när italienarna röstar i söndagens parlamentsval. Segrar partiet får Italien sin första kvinnliga premiärminister i landets historia..

DI - 15 minuter sedan

Nya problem för Ford

Biltillverkaren Ford har ställts inför nya problem med leveranskedjorna. Denna gång är det själva varumärkesskylten som inte går att få tag på i tillräcklig mängd, enligt  Wall Street Journal..

DI - 10 timmar sedan

Billigare att köra elbil – trots högt elpris

Trots höga elpriser är det fortfarande billigare att köra elbil än bensin- och dieselbilar. ”Men det är klart, fortsätter elpriserna att öka kraftigt resten av året, så minskar de här skillnaderna”, säger Sofia Linder, chefsekonom på branschorganisationen Mobility Sweden..

DI - 10 timmar sedan

Brexitbråk slår hårt mot brittiska forskare: ”Då fick jag panik”

Storbritanniens bråk med EU har gjort att hundratals brittiska forskare har blivit av med finansieringen till sina forskningsprojekt. Akademiker och experter varnar nu för att de brittiska toppuniversiteten skamfilas och att Europas konkurrenskraft gentemot USA och Kina skadas..

DI - 11 timmar sedan

Kina höjer tonen om Ukrainakriget

Den kinesiske utrikesministern Wang Yi riktade sig till både Ryssland och Ukraina när han i sitt anförande inför FN:s generalförsamling uppmanade länderna att inte låta kriget ”spilla över” och sprida sig..

DI - 11 timmar sedan

Brittiskt läkemedelsbolag rekryterar från Burberry

Det brittiska läkemedelsbolaget GSK förväntas namnge lyxmärket Burberrys Julie Brown till ny finanschef, uppger Bloomberg med hänvisning till Sky..

DI - 11 timmar sedan

Rädslan har tagit över – nu måste vi skapa trygghet

Jag befinner mig i USA för första gången på flera år. När jag besöker staden jag en gång bodde i, en fridfull liten håla i New Jersey med knappt 20.000 invånare, har något hänt.

DI - 12 timmar sedan

Ryssland skärper straffet för desertörer

Mot bakgrund av veckans besked om en mobilisering skärper Ryssland straffet för soldater som deserterar och plundrar. Den ryska ledningen byter också ut den general som haft ansvar för den militära logistiken i Ukraina..

DI - 13 timmar sedan

Bönder lovar grön energi – om staten hjälper till

Sveriges bönder och skogsbrukare kan producera lika mycket energi som kärnkraften – om de ökar produktionen från sol, biogas, vatten, vind och restprodukter från skogen. Kravet? ”Staten behöver vara med och dela på risken”, säger LRF:s ordförande Palle Borgström..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.