Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Friday, 30 September, 15:08

Expressen Dina Pengar - 12 aug 22 kl. 09:19

Stockholmsbörsen öppnar svagt uppHandelsdagen i Stockholm öppnar på plus 0,1 procent. Det efter både upp- och nedgångar under torsdagen, där börsen till sist stängde kring nollan..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsenöppnar , svagtupp

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 2 timmar sedan

Energiministrarna överens om elåtgärder

EU:s energiministrar har kommit överens om åtgärder för att få ner elpriserna i unionen.Det handlar bland annat om att elförbrukningen ska minskas och att införa ett inkomsttak för icke-fossila energibolag, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

Expressen Dina Pengar - 2 timmar sedan

EU:s energiministrar i extrainsatt krismöte

EU:s energiministrar möts i dag i ett extrainsatt krismöte i Bryssel.Bland punkterna på dagordningen: Misstänkta sabotaget mot gasledningarna i Östersjön.Men också åtgärder som direkt påverkar svenska hushåll – beslut om minskad elförbrukning väntas under dagen..

Expressen Dina Pengar - 10 timmar sedan

175-miljonersvilla slår nytt rekord på Hemnet

En villa på Djursholm slår nytt prisrekord på Hemnet.Säljaren har tänkt sig 175 miljoner kronor och flera spekulanter har lagt bud.Det är mycket ovanligt att sådana här objekt inte säljs i det dolda.

Expressen Dina Pengar - 20 timmar sedan

Expertens uppmaning till unga: Gå med i a-kassan

Unga vuxna säger sig ha koll på sin privatekonomi.Ändå är de oroliga, går inte med i a-kassan och missar hur viktigt det är med tjänstepension, enligt en ny undersökning från Swedbank.– När man flyttar hemifrån blir privatekonomin så mycket större, säger bankens expert Madelén Falkenhäll.

Expressen Dina Pengar - Igår: 08:20

Alla partier eniga utom S: Ändra amorteringskraven

Alla riksdagspartier säger ja till att antingen ta bort eller pausa nuvarande amorteringskrav, visar en genomgång av SVT.  Socialdemokraterna är dock det enda partiet som inte vill ge ett besked. – Så snart som möjligt hoppas jag att vi har en modell att presentera, säger Liberalernas ekonomisk-politiska talesperson Mats Persson till SVT.

Expressen Dina Pengar - Igår: 14:17

Lyxiga krogarna i Stockholm stänger

Flera kända Stockholmskrogar meddelat att de kommer att slå igen sina portar innan årsskiftet, rapporterar DN.Svallvågor efter den hårt drabbande pandemin och en ansträngd ekonomi är synonymt för flera av nedstängningarna..

Expressen Dina Pengar - Igår: 08:28

H&M ska spara 2 miljarder per år

Klädjätten H&M har fått ta en hård smäll i Ryssland. Resultatet under andra kvartalet är kraftigt påverkat, och nu lanseras ett sparpaket som ska ge 2 miljarder kronor..

Expressen Dina Pengar - Igår: 22:56

Kunderna slår larm – brist på tomatpuré

Kunder larmar om att hyllor för tomatpuré gapar tomma hos de stora livsmedelskedjorna. – Det stämmer att det är brist på tomatpuré. Vi får fortfarande in, men det vi får in säljer slut så snabbt så att man som kund säkert kan uppleva att det är tomt i hyllan, säger Therese Knapp, pressekreterare hos Coop Sverige.

Expressen Dina Pengar - Igår: 20:44

Allt fler läkemedel saknas på apoteken – 500 är slut

Runt 500 läkemedel är restanmälda hos apoteken just nu.Det är en ökning efter att under några år ha legat på en stabil nivå.– Det går åt fel håll, trenden är att det ökar något.

Expressen Dina Pengar - 27 sep 22 kl. 14:51

Konsumentombudsmannen stämmer Ellos

Konsumentombudsmannen stämmer Ellos.Anledningen är att bolaget har visat kredit som första alternativ när kunder ska betala..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.