Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Tuesday, 04 October, 02:19

Expressen Dina Pengar - 12 aug 22 kl. 04:30

Ex-politikerna får miljoner – utan att lyfta ett fingerHär är listan på före detta ledamöter som fortfarande får generös ersättning från staten – trots att det i många fall är åratal sedan de satte sin fot i riksdagshuset.• Politiska vilden som får mest – 56 000 kronor i månaden. Utan något krav på motprestation.• Även profiler som förre talmannen Urban Ahlin och tidigare vice partiledaren Rossana Dinamarca kan fortsätta kvittera ut femsiffriga belopp i inkomstgaranti.✓ Guldkantat avtal för de som kom in före 2014.
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Urban Ahlin, Rossana Dinamarca

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ex-politikernafår miljoner utan att , lyftaett , finger

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 13 timmar sedan

Svante Pääbo får priset – 40 år efter pappa fick det

Det sitter verkligen i generna. Biologen Svante Pääbo tilldelas 2022 års Nobelpris i fysiologi eller medicin för sina banbrytande rön kring arvsmassan. För precis 40 år sedan var det Svantes pappa Sune Bergström som fick priset.

Expressen Dina Pengar - 15 timmar sedan

Bankfrossa på börsen efter Credit Suisse-ras

En våg av bankfrossa har slagit till på Stockholmsbörsen.Smittan kommer från Zürich, där storbanken Credit Suisse rasar sedan marknaden börjat misstro bankens långsiktiga finanseringsprofil..

Expressen Dina Pengar - 16 timmar sedan

Efter helgens chock – lägre dieselpris i dag

Efter helgens bensinskattechock – i dag blir det lite plåster på såren när mackarna sänker drivmedelspriserna en aning..

Expressen Dina Pengar - Igår: 06:29

Priserna på bostäder rekordrasar –

Bostadspriserna fortsätter att falla fritt – som allra mest i norra Sverige, enligt SBAB och Boolis senaste prisindex.Förra månadens nedgång blev den största sedan indexet började beräknas..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 08:42

Drivmedelspriserna chockhöjs

Hann du inte tanka i går? Det är lätt att vara efterklok. Nu har drivmedelspriserna, för både bensin och diesel, höjts med 1:31 kronor jämfört med på fredagen..

Expressen Dina Pengar - 30 sep 22 kl. 23:47

Swedavia: Kökaos inte längre ett hot på Arlanda

Resenärer på Arlanda flygplats kan förvänta sig normala väntetider i höst till skillnad mot sommarens kaos enligt statliga bolaget Swedavia, rapporterar Dagens industri..

Expressen Dina Pengar - 30 sep 22 kl. 16:37

I morgon blir det rejält dyrare att tanka bilen

Nu upphör den tillfälliga skattesänkningen på drivmedel som infördes i våras.I morgon kan bensin och diesel bli omkring 1,30 kronor per liter dyrare vid pumpen.– Men EU har gett Sverige möjlighet att tillfälligt kompensera för detta.

Expressen Dina Pengar - 30 sep 22 kl. 12:17

Energiministrarna överens om elåtgärder

EU:s energiministrar har kommit överens om åtgärder för att få ner elpriserna i unionen.Det handlar bland annat om att elförbrukningen ska minskas och att införa ett inkomsttak för icke-fossila energibolag, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

Expressen Dina Pengar - 30 sep 22 kl. 12:17

EU:s energiministrar i extrainsatt krismöte

EU:s energiministrar möts i dag i ett extrainsatt krismöte i Bryssel.Bland punkterna på dagordningen: Misstänkta sabotaget mot gasledningarna i Östersjön.Men också åtgärder som direkt påverkar svenska hushåll – beslut om minskad elförbrukning väntas under dagen..

Expressen Dina Pengar - 30 sep 22 kl. 04:30

175-miljonersvilla slår nytt rekord på Hemnet

En villa på Djursholm slår nytt prisrekord på Hemnet.Säljaren har tänkt sig 175 miljoner kronor och flera spekulanter har lagt bud.Det är mycket ovanligt att sådana här objekt inte säljs i det dolda.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.