DI > Ekonomi

Monday, 03 October, 14:06

DI - 11 aug 22 kl. 22:01

Wall Street bytte uppgångar mot nedgångar under torsdagen – oljebolag vinnareWall Street inledde piggt men vände ned i takt med att kvällen fortskred och vid stängning placerade sig både S&P 500 och Nasdaq kompositindex nära dagslägsta. Oljebolag hörde till vinnarna medan Sonos rasade kraftigt efter sin rapport. Kvällens utropstecken var annars en malaysisk e-handelsplattform som rusade över 300 procent. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Street, Nasdaq, Sonos

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wall, Street, bytte, uppgångarmot , nedgångarunder torsdagen , oljebolag, vinnare

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Fler husvagnar registrerades i september, men färre husbilar

Husvagnsregistreringarna i Sverige steg i september till 253 stycken, jämfört med 186 motsvarande månad i fjol. Ackumulerat under årets nio första månader har 2.897 husvagnar registrerats, en minskning med drygt 17 procent från motsvarande period i fjol..

DI - 15 minuter sedan

Vodafone bekräftar samtal om samgående med Three UK

Teleoperatören Vodafone bekräftade på måndagen att man för samtal kring ett potentiellt samgående mellan sin brittiska verksamhet och konkurrenten Three UK. .

DI - 30 minuter sedan

Citigroup sänker prognos för S&P 500

Amerikanska Citigroup har sänkt sin prognos för utvecklingen av det breda börsindexet S&P 500 fram till årsskiftet, rapporterar CNBC..

DI - 30 minuter sedan

Tiktoks intäkter i Europa växte med nära 500 procent

Den kinesiska sociala medieappen Tiktoks intäkter i Europa växte med nästan 500 procent i fjol, framgår av dokument hos brittiska myndigheter, enligt Financial Times..

DI - 30 minuter sedan

Astra Zenecas Alexion lägger bud på Logicbio

Astra Zeneca förvärvar genom dotterbolaget Alexion, med verksamhet inom specialistläkemedel, amerikanska Logicbio. Alexion kommer att lägga ett kontantbud för Logicbio om 2,07 dollar per aktie..

DI - 30 minuter sedan

Granskning visar att svenska banker satsar miljarder på olja i Arktis

På två år har svenska storbanker satsat 43 miljarder kronor på bolag som letar olja och gas i Arktis. Det enligt en granskning gjord av Fair Finance Guide, Naturskyddsföreningen och Greenpeace..

DI - 30 minuter sedan

Experter: Inte otänkbart men osannolikt med konkurs för Credit Suisse

Det är inte sannolikt att den schweiziska jättebanken Credit Suisse går i konkurs, men det är heller inte helt uteslutet. ”Man ska aldrig säga att något är ett otänkbart scenario, det har man fått lära sig med tiden”, säger Lars Söderfjell, aktiechef på Ålandsbanken..

DI - 30 minuter sedan

Oljebolag mot strömmen på sur börs

Oktober har fått en dyster start på Stockholmsbörsen. En viss återhämtning har skett under förmiddagen men nedgången är alltjämt bred. Vid klockan 13 sjunker det breda OMXSPI 1,6 procent och storbolagsindexet OMXS30 backar 1,2 procent.

DI - 1 timme sedan

MP tar ordförandeposterna i två utskott

Förre kulturministern Amanda Lindh (MP) blir ny ordförande i kulturutskottet. Miljöpartiet får även ordförandeposten i miljö- och jordbruksutskottet med Emma Norhrén (MP)..

DI - 1 timme sedan

Kina stryper export av majsmjöl

Kina har infört begränsningar för export av majsmjöl. Detta för att stabilisera priserna och dämpa risken för livsmedelsinflation..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.