Världen Idag > Nyheter

Sunday, 25 September, 06:44

Världen Idag - 11 aug 22 kl. 19:00

Hockeylegendaren Börje Salming drabbad av ALS – ber om bönForne ishockeybacken Börje Salming har drabbats av den allvarliga sjukdomen ALS. I ett uttalande till sina många fans i Kanada ber han om att bli ihågkommen i bön. ”Snälla, bär oss i era böner”, säger Salming i ett uttalande..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Börje Salming, ALS, Kanada, Salming

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hockeylegendaren, Börje, Salming, drabbadav , ALS, berom , bön

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 12 timmar sedan

Pingstledare ska inspireras, utrustas och utmanas

Den årliga konferensen Pingst Ledare är till för alla som i pingstförsamlingar runt om i Sverige gör församlingslivet möjligt. I höst kommer konferensen att arrangeras på tre olika platser: Örebro den 22 oktober, Jönköping den 12 november, och Umeå den 19 november. Syftet med dagarna är att inspirera, utmana och utrusta ledare i deras specifika ledaruppdrag i hemförsamlingen.

Världen Idag - 15 timmar sedan

Varnar för ökning av svordomar och våld i Netflixsuccén

Tv-serien Stranger things har blivit en jättesuccé för Netflix. Men en amerikansk föräldraorganisation varnar för ökat våldsbruk och svordomar i serien och vill att serien ska få en ny åldersklassning..

Världen Idag - 18 timmar sedan

Studie: Tydliga negativa effekter för barn i förskola

Barn vars föräldrar är låginkomsttagare och som deltog i förskoleverksamhet presterade betydligt sämre vid samtliga mätningar i skolan i sjätte klass, jämfört med barn ur samma grupp som inte gått i förskola. Det visar en ny studie från USA..

Världen Idag - 20 timmar sedan

Lisbeth Palme pekade ut ung polis som makens mördare

Den 28 februari 1986 befann sig polismannen Michael Fetz utomlands. Trots sitt vattentäta alibi blev han en tid senare utpekad som förre statsministern Olof Palmes mördare. – Jag blev helt stum och visste inte vad jag skulle säga, berättar Fetz nu i en intervju med Aftonbladet..

Världen Idag - 21 timmar sedan

Behövs det en storstädning på UD?

Gäst i programmet är Johan Westerholm, grävande journalist och ansvarig utgivare för Ledarsidorna.se. Hotspot är ett samtalsprogram som produceras av TV Vision Sverige och Världen idag.

Världen Idag - 23 timmar sedan

San Francisco – normkritikens dystra paradis

Bakom den vackra fasaden håller den amerikanska staden San Francisco på att långsamt krackelera med snabbt växande hemlöshet, kriminalitet och drogmissbruk. En av de tydligaste orsakerna till utvecklingen beskrivs bäst med ordet normlöshet..

Världen Idag - 23 timmar sedan

Ann Linde sågas – anses inte trovärdig angående Iran

Ann Linde (S) uppger sig stå tillsammans med Irans förtryckta kvinnor. Kritiker menar att faktumet att Linde burit slöja under ett besök i landet gör att den svenska utrikesministerns ord saknar trovärdighet. – Jag är rasande på Ann Linde, säger iranska journalisten Masih Alinejad till Expressen..

Världen Idag - Igår: 00:10

Både möjligheter och faror med ett mediedominerat samhälle

Drottning Elizabeth II symboliserar på flera områden de stora förändringar som skett i västvärlden under hennes livstid. Kröningen till drottning den 2 juni 1953 innebar televisionens stora genombrott. För första gången var det fler tv-tittare än radiolyssnare.

Världen Idag - Igår: 20:00

Snart fylls Finlandsfärjan med den kristna musikskatten

Nu närmar sig den framflyttade gospelkryssningen, där 40 timmar med kristen musik i centrum väntar ombord på Silja Symphony. – Syftet är att plocka upp den gamla, andliga musikskatten som präglat många av oss, säger Lars Gustafsson, en av initiativtagarna..

Världen Idag - Igår: 18:00

Kristna i Sudan slapp dödsstraff – räddas av ny lag

Fyra kristna konvertiter som hotats av dödsstraff efter att ha blivit kristna har släppts och sannolikt avskrivs anklagelserna. Anledningen är att det inte längre är ett brott i landet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.