DI > Ekonomi

Sunday, 25 September, 11:22

DI - 11 aug 22 kl. 18:59

Tomt på hyllorna – då tar konkurrenten marknadsandelarHusqvarna-konkurrenten Stiga tar marknadsandelar inom segmentet trädgårdsmaskiner, uppger vd:n Jakob Hägerström efter Di:s granskning av missnöjet bland Husqvarnas återförsäljare..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stiga, Jakob Hägerström, Di, Husqvarnas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tomt, hyllorna, tar, konkurrenten, marknadsandelar

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

V vill "kuppa" bort SD i talmansvalet

Vänsterpartiet (V) vill förhindra att en sverigedemokrat får någon av riksdagens fyra talmansposter. Därför är V berett att rösta på Centerns kandidat som andre vice talman..

DI - 30 minuter sedan

Dold fara med hajpade elprisavtalet – ”passar definitivt inte alla”

De höga elpriserna har skapat ett stort intresse för timpris på elen, framför allt hos villa- och elbilsägare. Men har man en gång bytt över är det långt ifrån säkert att det går att byta tillbaka till traditionellt rörligt elpris. ”Timpris passar definitivt inte för alla”, säger juristen Martin Bengtsson på Konsumenternas energimarknadsbyrå.

DI - 45 minuter sedan

Investeringsbank: Börsen fortsätter ner resten av året

Wall Street kommer fortsätta att backa resten av året. Det skriver investmentbanken Goldman Sachs i en rapport. .

DI - 1 timme sedan

Boeing kände till brister – får böta två miljarder

Flygplanstillverkaren Boeing visste om säkerhetsbristerna på flygplansmodellen 737 Max, men hävdade att planen var säkra. Nu tvingas bolaget och dess förra vd betala miljardböter..

DI - 2 timmar sedan

Våga fyndköpa stukad vinstraket

Börsen har sänkt e-handlaren som om dess fantastiska utveckling vore över. I själva verket har den starka tillväxten fortsatt även i år och nu är värderingen frestande låg. Vi tror att marknadens sargade förtroende för bolaget repar sig – och då kommer kurslyftet att bli betydande.

DI - 2 timmar sedan

S förbereder för att kunna regera på nytt

Socialdemokraterna förbereder sig på att gå i opposition. Men partiet kommer att vara redo att bilda regering på nytt om Ulf Kristerssons (M) konstellation skulle misslyckas, säger Morgan Johansson (S), till Godmorgon Världen i P1..

DI - 2 timmar sedan

Regn bromsar ukrainsk framryckning

Den ukrainska motoffensiven uppges bromsas av regn i nordöst..

DI - 3 timmar sedan

GM: Kom tillbaka till kontoret

Biljätten GM vill att kontorsanställda i USA kommer tillbaka till kontoret minst tre dagar per vecka. Under pandemin har de flesta arbetat på distans hemifrån, men nu är det dags att återgå till kontoret, enligt GM. I alla fall till viss del..

DI - 3 timmar sedan

Kraftig höjning av priset på vatten

Maten, elen, boräntorna, bränslet – och nu också vattnet. Många kommunala VA-bolag chockhöjer priset på vatten och avlopp..

DI - 3 timmar sedan

Nu öppnar vallokalerna i Italien

Det högernationalistiska partiet Italiens bröder, under ledning av Giorgia Meloni, ser ut att gå mot seger när italienarna röstar i söndagens parlamentsval. Segrar partiet får Italien sin första kvinnliga premiärminister i landets historia..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.