DI > Ekonomi

Sunday, 25 September, 09:05

DI - 11 aug 22 kl. 18:00

Huvudägaren Surditet köper aktier i Byggpartner för 3,6 miljoner kronorHuvudägaren Surditet har den 11 augusti köpt 72.508 aktier i byggbolaget Byggpartner. Aktierna köptes till kursen 49,05 kronor per aktie, en affär på 3,6 miljoner kronor. Affären gjordes på First North. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Surditet, Byggpartner, First North, Finansinspektionens

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Huvudägaren, Surditet, köper, aktieri , Byggpartnerför , 3,6miljoner kronor

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Våga fyndköpa stukad vinstraket

Börsen har sänkt e-handlaren som om dess fantastiska utveckling vore över. I själva verket har den starka tillväxten fortsatt även i år och nu är värderingen frestande låg. Vi tror att marknadens sargade förtroende för bolaget repar sig – och då kommer kurslyftet att bli betydande.

DI - 15 minuter sedan

S förbereder för att kunna regera på nytt

Socialdemokraterna förbereder sig på att gå i opposition. Men partiet kommer att vara redo att bilda regering på nytt om Ulf Kristerssons (M) konstellation skulle misslyckas, säger Morgan Johansson (S), till Godmorgon Världen i P1..

DI - 45 minuter sedan

Regn bromsar ukrainsk framryckning

Den ukrainska motoffensiven uppges bromsas av regn i nordöst..

DI - 45 minuter sedan

GM: Kom tillbaka till kontoret

Biljätten GM vill att kontorsanställda i USA kommer tillbaka till kontoret minst tre dagar per vecka. Under pandemin har de flesta arbetat på distans hemifrån, men nu är det dags att återgå till kontoret, enligt GM. I alla fall till viss del..

DI - 1 timme sedan

Kraftig höjning av priset på vatten

Maten, elen, boräntorna, bränslet – och nu också vattnet. Många kommunala VA-bolag chockhöjer priset på vatten och avlopp..

DI - 1 timme sedan

Nu öppnar vallokalerna i Italien

Det högernationalistiska partiet Italiens bröder, under ledning av Giorgia Meloni, ser ut att gå mot seger när italienarna röstar i söndagens parlamentsval. Segrar partiet får Italien sin första kvinnliga premiärminister i landets historia..

DI - 1 timme sedan

Nya problem för Ford

Biltillverkaren Ford har ställts inför nya problem med leveranskedjorna. Denna gång är det själva varumärkesskylten som inte går att få tag på i tillräcklig mängd, enligt  Wall Street Journal..

DI - 11 timmar sedan

Billigare att köra elbil – trots högt elpris

Trots höga elpriser är det fortfarande billigare att köra elbil än bensin- och dieselbilar. ”Men det är klart, fortsätter elpriserna att öka kraftigt resten av året, så minskar de här skillnaderna”, säger Sofia Linder, chefsekonom på branschorganisationen Mobility Sweden..

DI - 11 timmar sedan

Brexitbråk slår hårt mot brittiska forskare: ”Då fick jag panik”

Storbritanniens bråk med EU har gjort att hundratals brittiska forskare har blivit av med finansieringen till sina forskningsprojekt. Akademiker och experter varnar nu för att de brittiska toppuniversiteten skamfilas och att Europas konkurrenskraft gentemot USA och Kina skadas..

DI - 12 timmar sedan

Kina höjer tonen om Ukrainakriget

Den kinesiske utrikesministern Wang Yi riktade sig till både Ryssland och Ukraina när han i sitt anförande inför FN:s generalförsamling uppmanade länderna att inte låta kriget ”spilla över” och sprida sig..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.