SVT > Inrikes

Tuesday, 04 October, 02:40

SVT - 11 aug 22 kl. 17:42

Hultqvist: Utesluter inte att Sverige kan tillverka vapen åt UkrainaDet är inte uteslutet att Sverige kommer att producera vapen åt Ukraina. Det uppger försvarsminister Peter Hultqvist (S) för SVT. – Men det är för tidigt att säga, säger han..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Sverige, Ukraina, Peter Hultqvist, SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hultqvist, Utesluterinte att , Sverigekan , tillverka, vapenåt , Ukraina

Fler nyheter från SVT

SVT - 6 timmar sedan

Bostadsrättsförening tar hjälp av rådgivare för att hitta energitjuvar

Bostadsrättsföreningen Kullen i Söderköping kommer att behöva höja medlemsavgiften för de boende kraftigt på grund av de ökade elpriserna. – Av tretton är det åtta som är pensionärer och de flesta är ensamstående så det är lite tufft, säger bostadsrättsföreningens ordförande Eva Moberg. Föreningen har haft en elkostnad på 47 öre per kilowattimme men deras elaval upphörde den sista september och nu vet de inte vad räkningen kommer att sluta på – bara att det kommer bli betydligt dyrare än förut..

SVT - 7 timmar sedan

Gemensamt förslag från M, KD, L och SD: Ingen höghastighetsjärnväg

Regeringen som Ulf Kristersson (M) vill bilda vill inte bygga den omdebatterade höghastighetsjärnvägen, rapporterar Ekot. Det står nu klart efter en gemensam följdmotion som lämnats in på måndagen..

SVT - 8 timmar sedan

Området vid Nord Stream-läckorna spärras av

Säkerhetspolisen bedriver en förundersökning om misstänkt grovt sabotage mot gasledningarna Nord Stream 1 och 2. Nu har området kring läckorna spärrats av för att möjliggöra en brottsplatsundersökning. – I dagsläget har vi ingen misstänkt, säger Karin Lutz, pressekreterare vid Säpo..

SVT - 9 timmar sedan

Väljarna dömer ut valrörelsen som osaklig i ny mätning

Årets valrörelse upplevdes som osaklig och får ett rekordlågt betyg av väljarna, visar en mätning gjord av DN/Ipsos. – Alla partier måste fundera på vad de har för ansvar och vad de kan göra för att ge väljarna bättre valrörelser, säger Nicklas Källebring, opinionsanalytiker på Ipsos till tidningen..

SVT - 11 timmar sedan

Krafttag mot ”nyckelpersoner” ska sätta stopp för gängen

Kriminella med mycket brottspengar och kapacitet att infiltrera banker och politiska funktioner ska prioriteras i kampen mot den organiserade kriminaliteten. – En dag knackar vi på dörren, säger Europol-chefen Andžejus Roginskis..

SVT - 15 timmar sedan

Chatta om virus och infektioner

Vilka virus kommer plåga oss i vinter? Kan man motverka antibiotikaresistens? Här kan du chatta med Niklas Arnberg, professor i virologi, Fredrik Almqvist, professor i organisk kemi och Maria Furberg.

SVT - 16 timmar sedan

Ubåtsräddningsfartyg på plats vid läckorna

Den svenska kustbevakningen befinner sig just nu på platsen för Nord Streamläckorna. På plats finns även den svenska marinen för att stötta dem..

SVT - 19 timmar sedan

Konkursvåg drar fram i detaljhandeln

Inflationen, elpriserna och räntorna slår hårt mot både konsumenter och företag. Något som visar sig i septembers konkursstatistik, när konkurserna ökade i stort alla branscher. Som mest drabbad var detaljhandeln..

SVT - 20 timmar sedan

Chockhöga lokalhyror väntar – handeln varnar för konkurser

Inflationen har redan påverkat handeln med minskad köpkraft hos konsumenterna. Nu väntas dessutom en inflationsbaserad hyreshöjning på svindlande 10 procent, vilket får branschen att varna för konkurser och tomma stadskärnor. – Handeln är näringslivets största arbetsgivare.

SVT - Igår: 23:58

SD: ”Man försöker splittra inför öppen ridå”

I lördags stod det klart att det blir Sverigedemokraternas Aron Emilsson som tilldelas ordföranderollen i utrikesutskottet. En nyhet som väckt kritik. – Jag tycker att det är både ovärdigt och olägligt, säger Aron Emilsson (SD) i SVT:s Agenda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.