NT > Nyheter

Friday, 30 September, 13:47

NT - 11 aug 22 kl. 17:00

Moderaterna vill införa krisplacering



Moderaterna i Östergötland vill lära av pandemin och regionens bekymmer. I framtiden ska både allmänhet och näringsliv involveras i krisberedskapen, om partiet får bestämma..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Östergötland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaternavill , införa, krisplacering

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Grönt ljus för svensk krigsmateriel till Turkiet

Inspektionen för strategiska produkter (ISP) har åter beviljat tillstånd för export av produkter klassade som krigsmateriel från Sverige till Turkiet. Det handlar om följdleveranser och är en direkt effekt av Sveriges ansökan om medlemskap i Nato. Det skriver ISP i ett pressmeddelande..

NT - 15 minuter sedan

Pizzakock svensk mästare efter 43 år i branschen

60 år ung och allt hårdare konkurrens från unga, namnkunniga och ambitiösa kockar. "Jag har mycket kunskaper, plus att jag kan det här med akrobatik", säger mästaren Zeki Hanouch..

NT - 2 timmar sedan

Stort klimatavtryck i Sverige av metanmolnet

Extrema koncentrationer av metan har uppmätts i luften efter Nord Stream-läckorna. Naturvårdsverkets grova beräkningar visar att utsläppen kan motsvara en fjärdedel av hela Sveriges klimatutsläpp under ett år och ännu mer sett i ett kortare tidsperspektiv..

NT - 15 minuter sedan

Grönt för vapenexport till Turkiet

Inspektionen för strategiska produkter (ISP) har åter beviljat tillstånd för svensk export av produkter klassade som krigsmateriel till Turkiet. Det skriver ISP i ett pressmeddelande..

NT - 3 timmar sedan

USA krossade grannen – möter Kina

USA hade inga problem att vifta bort grannlandet Kanada i semifinalen i basket-VM i Sydney och vann med förkrossande 83–43..

NT - 45 minuter sedan

IFK-kaptenen: "Vill skapa drömmar och vara en förebild"

IFK har allsvenska drömmar – men bygger även något viktigare än så. "Det är jättestort, framför allt för lilla Sofia", säger lagkaptenen Sofia Hjern inför seriefinalen mot Växjö..

NT - 1 timme sedan

Återställd Karlsson gick rent när Sverige vann

En återställd Kristian Karlsson var tillbaka. Då vann de svenska herrarna enkelt gruppspelsmatchen mot Australien i lag-VM i bordtennis. Däremot blev det förlust för de svenska damerna – trots Linda Bergströms två segrar..

NT - 1 timme sedan

Besked på tisdag om kritisk elkabel

På tisdag förväntas besked om även elkabeln mellan Polen och Sverige skadats av Nord Stream-explosionerna? Elkabeln är en viktig del av elförsörjningen mellan de båda länderna..

NT - 1 timme sedan

Nya ägare till villa i Åby - 3 333 000 kronor blev priset

Philipp Julius Christian Kühne, 40, och Jennifer Yevgenia Gerasimov, 37, från Norrköping har köpt huset på Getå Ekhamra i Åby av säljaren Anne-Marie Thuressons dödsbo..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.