UNT > Nyheter

Friday, 30 September, 16:00

UNT - 11 aug 22 kl. 17:00

Rädslan för att avslöjas som afroamerikanNella Larsens klassiker om segregationens USA är stark och engagerande läsning. Men "Passera" är inte fri från inkonsekvenser och stilistisk platthet..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Larsens, USA, Passera

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rädslanför att , avslöjassom , afroamerikan

Fler nyheter från UNT

UNT - 5 minuter sedan

Ingen självklar effekt på elnotan av nya förslag

EU-förslagen hur energifrågan ska lösas får blandade recensioner. Vissa åtgärder riskerar att inte få någon som helst betydelse för din elräkning, påpekar en analytiker..

UNT - 30 minuter sedan

Dyrare soppa på lördag

På lördag väntas en liter bensin respektive diesel bli omkring 1:30 kronor dyrare. Då uppgör den tillfälliga sänkningen av energiskatten som löpt sedan maj..

UNT - 4 timmar sedan

Svårt att få ihop boendekalkylen efter separationen

Funderar du på att separera? Det kan bli svårt att få ihop boendekalkylen och hitta en lägenhet efter separationen. Det menar SBAB Bank som konstaterar att utmaningen är som störst för kvinnor i Uppsala och andra större kommuner..

UNT - 45 minuter sedan

Carina Burman får Stig Ramels pris

Uppsalaförfattaren Carina Burman är årets mottagare av Stig Ramels pris på 30 000 kronor. Bakom priset står föreningen De svenska historiedagarna..

UNT - 1 timme sedan

Polisen skärper däckrutiner efter Vilksolycka

Polisen skärper rutinerna kring sina fordon efter olyckan där konstnären Lars Vilks och två poliser omkom förra året..

UNT - 1 timme sedan

PGA-tourens kontring: Stämmer LIV Golf

Ett antal golfstjärnor på nya Saudiarabien-finansierade LIV-touren har stämt PGA-touren. Nu svarar deras förra tour med en egen stämningsansökan..

UNT - 1 timme sedan

Han får årets Göran Palm-stipendium

Författaren och serietecknaren Mats Jonsson tilldelas årets Göran Palm-stipendium på 10 000 kronor..

UNT - 1 timme sedan

Nya inflationssiffror sätter press på Fed

Den konsumtionsbaserade amerikanska inflationen steg ytterligare i augusti, enligt nya officiella siffror – data som den amerikanska centralbanken, Fed, håller ett extra öga på..

UNT - 1 timme sedan

"Enormt stora förändringar" för annekterade

Luhansk, Donetsk, Cherson och Zaporizjzja har i strid med folkrätten formellt annekterats av Ryssland. För invånarna i de fyra regionerna kommer livet nu att förändras drastiskt, enligt en analytiker..

UNT - 1 timme sedan

Expert: Flagrant brott mot internationell rätt

Vad innebär egentligen en annektering? Och vad kan omvärlden sätta emot Vladimir Putins stormaktsambitioner och angreppet på Ukrainas suveränitet? Inte mycket, enligt folkrättsexperten Heather Harrison Dinniss..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.