Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 03 October, 12:34

Vimmerby Tidning - 11 aug 22 kl. 16:44

Cyklist avstängd ett år – skyller på nässprayDen italienske cyklisten Michele Gazzoli stängs av i ett år för dopning. Det meddelar Internationella cykelförbundet (UCI)..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Michele Gazzoli, Internationella, UCI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cyklist, avstängdett år , skyller, nässpray

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 5 minuter sedan

Pääbo 33:e svensk att Nobelprisas

Flest Nobelpris genom åren har förärats USA. De har kammat hem omkring 400 medaljer sedan Nobelpriset började delas ut. Men faktum är att Sverige i en internationell jämförelse står sig bra, bara fyra länder har fler pristagare.

Vimmerby Tidning - 4 minuter sedan

Agenda fälls för bild på brinnande polisbilar

Det var fel att lägga upp en bild på brinnande polisbilar när ämnet "integration" skulle debatteras. Det anser Granskningsnämnden för radio och tv och fäller SVT för brott mot kravet på opartiskhet i samband med Agendas partiledardebatt i maj i år..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Dömd för Malexandermord släppt från fängelset

Andreas Axelsson, en av de tre dömda för polismorden i Malexander 1999, har släppts från fängelset, rapporterar Corren..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Miljoner pakistanier hotas av livsmedelskris

Runt 5,7 miljoner människor står inför en allvarlig livsmedelskris efter de förödande översvämningarna i Pakistan, enligt FN:s kontor för samordning av humanitär hjälp (OCHA)..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Man död i arresten i Jönköping

En man i 70-årsåldern har avlidit i samband med att han varit omhändertagen i arresten i Jönköping, uppger polisen på sin webbplats..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Green efter tredje raka: "Klickat ganska snabbt"

Tre mål på tre matcher. Jonatan Greens målskörd i nya klubben Vetlanda är inte på samma nivå som den var i Vimmerby. "Det krävs lite tid för anpassning i en nu klubb, men jag tycker ändå att det har klickat ganska snabbt i min kedja", säger Green..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Tv-toppen: "Doobidoo" tronar vidare

SVT:s "Doobidoo" tronar vidare på tv-toppens förstaplats, följt av TV4:s "Vilket liv". Veckans fotbollslandskamp mellan Sverige och Serbien tar sig också in på listan..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Spelare i Djurgården frihetsberövad – stängs av

Allsvenska Djurgården stänger av en spelare i herrtruppen med omedelbar verkan då spelaren är frihetsberövad..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Så försökte rånarna lura polisen

Strax före fredagens rån på Coop i Vimmerby fick polisen ett samtal – där en person påstod att det var ett stort bråk i Södra Vi. Det samtalet kopplas nu ihop med en av rånarna..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Malexandermördare släppt från fängelset

En av de dömda Malexandermördarna, Andreas Axelsson, har släppts från fängelset. "Det är klart det väcker känslor", säger polisen Kenneth Eklund, som var en hårsmån från att själv bli ihjälskjuten i samband med morden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.