News55 > Nyheter

Sunday, 25 September, 13:56

News55 - 11 aug 22 kl. 15:53

Marocko sparkar tränaren inför VMMed tre månader kvar till fotbolls-VM väljer Marockos landslag att sparka sin tränare. Det marockanska fotbollsförbundet sparkar Vahid Halilhodzic på grund av oenigheter kring hur laget bäst ska förbereda sig inför kommande mästerskap. Marocko lottades. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
VM, Marockos, Vahid Halilhodzic

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marocko, sparkar, tränareninför VM

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Tre män gripna för mord i Strängnäs

Tre män har gripits misstänkta för ett mord i Strängnäs kommun i Södermanland, uppger polisen. Strax efter klockan nio på söndagsmorgonen larmades polisen av ambulanspersonal om att en man anträffats livlös i en bostad. Efter inledande utredningsåtgärde….

News55 - 4 minuter sedan

Protestvågen i Iran: Detta har hänt

Protesterna växer mot polis och myndigheter i Iran sedan en 22-årig kvinna gripits och senare avlidit. Här följer en sammanfattning av händelserna, som har lett fram till de mest omfattande demonstrationerna i landet på flera år: * Att bära sjal, hijab,….

News55 - 30 minuter sedan

Lägre elpriser på måndag

Elpriserna faller under måndagen. Enligt elbörsen Nord Pool kommer en kWh kosta 1:30 kronor i elområde 3 (Mellansverige) och i elområde 4 (Skåne). I norra Sverige i elområde 1 och 2 kommer en kWh kosta drygt 62 öre.

News55 - 30 minuter sedan

Nya regler i skidskytte – ”Ger noll utrymme”

Det internationella skidskytteförbundet, IBU, har till den här säsongen infört nya regler. Åkarna får, bland annat, inte längre stryka sina två sämsta världscupresultat under säsongen. – Det ger noll utrymme att stryka tävlingar och då kan du känna dig….

News55 - 30 minuter sedan

Nu införs nya anställningslagar – så påverkas du

Billigare och enklare att säga upp personal – och fler undantag från turordningen vid uppsägning. Samtidigt blir vägen till en fast anställning betydligt kortare för de som harvar runt på korta visstidsanställningar. Den första oktober träder de nya för….

News55 - 9 timmar sedan

Uppgift: Ryssland kommer att stänga gränsen

Enligt uppgifter i fria medier kommer Ryssland att stänga gränserna för militärpliktiga män som försöker lämna landet, kanske redan om några dagar. I Ukraina har den ukrainska arméns motoffensiv i nordöst bromsat in på grund av regn. De ryska myndighete….

News55 - 1 timme sedan

Minst två månaders väntetid för nytt pass

Det tar fortfarande minst två månader att få ett nytt pass. På sikt vill polisen undvika ett liknande kaos genom att skicka ut påminnelser. - Lite som det funkar med bilprovningen, säger kommenderingschef Per Engström.

News55 - 2 timmar sedan

Kipchoge krossade egna världsrekordet

Eliud Kipchoge krossade sitt eget världsrekord när han vann Berlin maraton på 2.01.09.

News55 - 1 timme sedan

Undantagstillstånd utlyst i hela Florida

Floridas guvernör Ron DeSantis har beslutat att utvidga det undantagstillstånd som tidigare gällt för delar av delstaten till att omfatta hela området i takt med att den tropiska stormen Ian tilltar i styrka över Karibien. "Stormen har förutsättningar a….

News55 - 1 timme sedan

Storstrejk när Macron tar pensionsstrid

Förra gången blev det för känsligt. Nu vill Emmanuel Macron driva igenom sin utlovade pensionsreform ändå. En endagsstrejk har utlysts i hela Frankrike.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.