News55 > Nyheter

Monday, 03 October, 13:01

News55 - 11 aug 22 kl. 15:46

Varning för värmebölja i helgenDen som längtar efter värme blir bönhörd i södra Sverige under helgen. I nordöstra Småland och en del av Östergötland väntas det bli runt 30 grader varmt, vilket fått SMHI att utfärda en varning. Högtrycket över södra Sverige håller på att förstärkas, e. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Sverige, Småland, Östergötland, SMHI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varningför , värmeböljai , helgen

Fler nyheter från News55

News55 - 11 timmar sedan

Ayatollan bryter tystnaden – anklagar USA

Nya protester har blossat upp i Iran. Än en gång har säkerhetsstyrkor gått in med tårgas och våld, enligt rapporter på sociala medier. Nu bryter ayatolla Ali Khamenei tystnaden efter veckor av demonstrationer.

News55 - 2 minuter sedan

Fem bränder i Umeå – inom loppet av fyra timmar

Tre bilar, ett soprum och ett trapphus har brunnit på olika adresser i Umeå under måndagsmorgonen. Polisen misstänker att det finns ett samband mellan dem. Bränderna inträffade mellan klockan 04.

News55 - 15 minuter sedan

Kina stryper export av majsmjöl

Kina har infört begränsningar för export av majsmjöl. Detta för att stabilisera priserna och dämpa risken för livsmedelsinflation. Majsmjöl används vanligen i soppor och såser, men även bland annat som stärkelse inom pappersproduktion.

News55 - 3 timmar sedan

Läckan från Nord Stream 2 har ökat

Den mindre läckan från Nord Stream 2 har ökat, skriver Kustbevakningen på sin hemsida. Samtidigt har det större utsläppet från Nord Stream 1 minskat och syns inte längre på ytan. På plats finns Kustbevakningen och den svenska marinen.

News55 - 30 minuter sedan

Pääbo 33:e svensk att Nobelprisas

Flest Nobelpris genom åren har förärats USA. De har kammat hem omkring 400 medaljer sedan Nobelpriset började delas ut. Men faktum är att Sverige i en internationell jämförelse står sig bra, bara fyra länder har fler pristagare.

News55 - 30 minuter sedan

Agenda fälls för bild på brinnande polisbilar

Det var fel att lägga upp en bild på brinnande polisbilar när ämnet "integration" skulle debatteras. Det anser Granskningsnämnden för radio och tv och fäller SVT för brott mot kravet på opartiskhet i samband med Agendas partiledardebatt i maj i år. Gran….

News55 - 4 timmar sedan

Storbanker sänken på börsen

En våg av bankfrossa har slagit till på Stockholmsbörsen. Smittan kommer från Zürich, där storbanken Credit Suisse rasar sedan marknaden börjat misstro bankens långsiktiga finansieringsprofil. OMXS-index har strax efter klockan tolv fallit 2 procent.

News55 - 1 timme sedan

Dömd för Malexandermord släppt från fängelset

Andreas Axelsson, en av de tre dömda för polismorden i Malexander 1999, har släppts från fängelset, rapporterar Corren. Han frigavs för knappt två veckor sedan. Då hade han avtjänat två tredjedelar av sitt straff, som tidsbestämdes till 35 år i februari….

News55 - 1 timme sedan

Därför ryter Lasse Kronér ifrån mot SVT

Programledaren Lasse Kronér kritiserar SVT:s beslut om succéprogrammet "Doobidoo". Det rapporterar Aftonbladet..

News55 - 1 timme sedan

Tv-toppen: ”Doobidoo” tronar vidare

SVT:s "Doobidoo" tronar vidare på tv-toppens förstaplats, följt av TV4:s "Vilket liv". Veckans fotbollslandskamp mellan Sverige och Serbien tar sig också in på listan. 1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.