Expressen > Nyheter

Sunday, 25 September, 14:09

Expressen - 11 aug 22 kl. 12:48

Gisslandrama på bank i BeirutEn beväpnad man håller personal gisslan på en bank i Beirut, rapporterar Al Jazeera. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Beirut, Al Jazeera

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gisslandrama, banki , Beirut

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Tre gripna – polisen misstänker mord

Tre personer greps på söndagen efter att en man hittats död i en bostad i Strängsnäs kommun. Händelsen rubriceras som mord..

Expressen - 15 minuter sedan

Ryska män flyr armén – möts av stängda gränser

Ryska män i vapenför ålder försöker desperat lämna landet för att slippa bli mobiliserade – men allt fler flyktvägar stängs.En av de sista öppningarna är Georgien där en milslång kö bildats vid gränsövergången.Samtidigt går beväpnade ryska soldater från dörr till dörr för att samla in röster i de av Ryssland beordrade folkomröstningarna i Ukraina, rapporterar BBC..

Expressen - 45 minuter sedan

Nu införs nya anställningslagar – så påverkas du

Billigare och enklare att säga upp personal – och fler undantag från turordningen vid uppsägning. Samtidigt blir vägen till en fast anställning betydligt kortare för de som harvar runt på korta visstidsanställningar.Den första oktober träder de nya förändringarna i lagen om anställningsskydd (las) i kraft..

Expressen - 1 timme sedan

Begagnade bilar rusar på marknaden

Kan säljas till nypris – stor efterfrågan på speciella modeller.

Expressen - 1 timme sedan

Pandemieffekt kvar – två månaders väntan på pass

Det tar fortfarande minst två månader att få ett nytt pass.På sikt vill polisen undvika ett liknande kaos genom att skicka ut påminnelser.– Lite som det funkar med bilprovningen, säger kommenderingschef Per Engström..

Expressen - 2 timmar sedan

Rysk kampanj mot Sverige - riktad attack mot Linde

Rysslands ambassad i Stockholm har plötsligt aktiverat sig med en rad meddelanden via Twitter.Det handlar bland annat om en riktad twitterattack mot utrikesminister Ann Linde, höga elpriser i Sverige, påstådda svenska mineringar i Ukraina och avancerade aktioner för att utnyttja svenska företag som drabbats av de skenande elpriserna.– Mycket obehagligt, säger Cajsa Lundberg, vd för Lundbergs pressgjuteri, som kontaktats av den ryska propagandakanalen RT efter ett inslag i Sveriges Television..

Expressen - 2 timmar sedan

Tre misstänkta för kidnappning utanför Linköping

Tre personer har gripits misstänkta för en kidnappning utanför Linköping. En Nooshi Dadgostarlarmade själv polisen om att han hållits inlåst i ett hus, skriver lokala medier..

Expressen - 2 timmar sedan

Dadgostars drag: Så ska hon kuppa bort SD

För att stoppa SD från att få någon av talmansposterna är V beredda att rösta på C:s kandidat. Då har C inte ens nominerat någon – än.– Vi är beredda att ställa oss bakom en centerpartist som andre vice talman, trots att de är ett mindre parti än oss, säger Dadgostar till TT.

Expressen - 3 timmar sedan

Kritiken mot Putin – inifrån Ryssland: ”Oacceptabelt”

Runtom i Ryssland pågår demonstrationer mot kriget i Ukraina och Putins order om en partiell mobilisering av reservister. Nu uttrycker flera toppolitiker en oro över hur mobiliseringen gått till väga.– Om ett misstag görs är det nödvändigt att rätta till det...

Expressen - 4 timmar sedan

Iran: Protesterna kommer bemötas strängt

De omfattande protesterna i Iran kommer att bemötas strängt, enligt president Ebrahim Raisi.Från regeringshåll förnekas fortsatt att 22-åriga Mahsa Amini slogs ihjäl av moralpolisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.