Vimmerby Tidning > Nyheter

Friday, 30 September, 15:05

Vimmerby Tidning - 08 aug 22 kl. 19:21

Lars von Trier har fått Parkinsons sjukdomDen danske regissören Lars von Trier har drabbats av Parkinsons sjukdom..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Trier, Parkinsons, Lars

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lars, von, Trierhar , fått, Parkinsons, sjukdom

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 5 minuter sedan

Yrkesbuffén ska hjälpa eleverna att välja väg

Under fredagsförmiddagen bjöd Värgårdsskolan in sina elever till "yrkesbuffé", där människor från olika branscher samlades för att berätta om sina yrken. En plåtslagare, en florist, en ambulanssjuksköterska, en lastbilschaufför och en fastighetsmäklare – för att nämna några –var på plats. Konceptet har, med undantag för pandemiåren, varit årligt sedan 2014.

Vimmerby Tidning - 5 minuter sedan

PGA-tourens kontring: Stämmer LIV Golf

Ett antal golfstjärnor på nya Saudiarabien-finansierade LIV-touren har stämt PGA-touren. Nu svarar deras förra tour med en egen stämningsansökan..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Han får årets Göran Palm-stipendium

Författaren och serietecknaren Mats Jonsson tilldelas årets Göran Palm-stipendium på 10 000 kronor..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Nya inflationssiffror sätter press på Fed

Den konsumtionsbaserade amerikanska inflationen steg ytterligare i augusti, enligt nya officiella siffror – data som den amerikanska centralbanken, Fed, håller ett extra öga på..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

"Enormt stora förändringar" för annekterade

Luhansk, Donetsk, Cherson och Zaporizjzja har i strid med folkrätten formellt annekterats av Ryssland. För invånarna i de fyra regionerna kommer livet nu att förändras drastiskt, enligt en analytiker..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Expert: Flagrant brott mot internationell rätt

Vad innebär egentligen en annektering? Och vad kan omvärlden sätta emot Vladimir Putins stormaktsambitioner och angreppet på Ukrainas suveränitet? Inte mycket, enligt folkrättsexperten Heather Harrison Dinniss..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Stefan Gerhardsson firar 65 år med turné

Stefan Gerhardsson, den ena halvan av buskisduon Stefan och Krister, ger sig ut på solo-turné med "Alla tiders Åsa-Nisse” där han spelar rollen som lanthandlaren Sjöqvisten..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Tsitsi Dangarembga dömd till böter

Den internationellt prisbelönta zimbabwiska författaren och filmregissören Tsitsi Dangarembga har dömts till en villkorlig dom, giltig i fem år, samt böter i Zimbabwe, uppger BBC..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Dyster september på börsen

Turbulent. Så kan börsåret sammanfattas hittills. September är på väg att bli den sämsta septembermånaden sedan finanskrisen 2008..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Metanmolnet över Sverige inte giftigt

Extrema koncentrationer av metan har uppmätts i luften efter Nord Stream-läckorna. Enligt Naturvårdsverket kan utsläppen motsvara en fjärdedel av hela Sveriges klimatutsläpp under ett år – och ännu mer sett i ett kortare tidsperspektiv..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.