News55 > Nyheter

Monday, 03 October, 12:42

News55 - 08 aug 22 kl. 15:47

Schröder får stanna i SPDTysklands tidigare förbundskansler Gerhard Schröder får förbli medlem i socialdemokratiska SPD - i alla fall tills vidare. Det är lokalföreningen i Hannover, där Schröder är medlem, som har utrett om hans band till Ryssland och president Vladimir Putin. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
SPD, Gerhard Schröder, Hannover, Schröder, Ryssland, Vladimir Putin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Schröderfår , stannai , SPD

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Pääbo 33:e svensk att Nobelprisas

Flest Nobelpris genom åren har förärats USA. De har kammat hem omkring 400 medaljer sedan Nobelpriset började delas ut. Men faktum är att Sverige i en internationell jämförelse står sig bra, bara fyra länder har fler pristagare.

News55 - 15 minuter sedan

Agenda fälls för bild på brinnande polisbilar

Det var fel att lägga upp en bild på brinnande polisbilar när ämnet "integration" skulle debatteras. Det anser Granskningsnämnden för radio och tv och fäller SVT för brott mot kravet på opartiskhet i samband med Agendas partiledardebatt i maj i år. Gran….

News55 - 4 timmar sedan

Storbanker sänken på börsen

En våg av bankfrossa har slagit till på Stockholmsbörsen. Smittan kommer från Zürich, där storbanken Credit Suisse rasar sedan marknaden börjat misstro bankens långsiktiga finansieringsprofil. OMXS-index har strax efter klockan tolv fallit 2 procent.

News55 - 30 minuter sedan

Dömd för Malexandermord släppt från fängelset

Andreas Axelsson, en av de tre dömda för polismorden i Malexander 1999, har släppts från fängelset, rapporterar Corren. Han frigavs för knappt två veckor sedan. Då hade han avtjänat två tredjedelar av sitt straff, som tidsbestämdes till 35 år i februari….

News55 - 45 minuter sedan

Därför ryter Lasse Kronér ifrån mot SVT

Programledaren Lasse Kronér kritiserar SVT:s beslut om succéprogrammet "Doobidoo". Det rapporterar Aftonbladet..

News55 - 1 timme sedan

Tv-toppen: ”Doobidoo” tronar vidare

SVT:s "Doobidoo" tronar vidare på tv-toppens förstaplats, följt av TV4:s "Vilket liv". Veckans fotbollslandskamp mellan Sverige och Serbien tar sig också in på listan. 1.

News55 - 1 timme sedan

Miljoner pakistanier hotas av livsmedelskris

Runt 5,7 miljoner människor står inför en allvarlig livsmedelskris efter de förödande översvämningarna i Pakistan, enligt FN:s kontor för samordning av humanitär hjälp (OCHA). "FN och humanitära samarbetspartners fortsätter att skala upp responsen och h….

News55 - 1 timme sedan

Man död i arresten i Jönköping

En man i 70-årsåldern har avlidit i samband med att han varit omhändertagen i arresten i Jönköping, uppger polisen på sin webbplats. Mannen omhändertogs i torsdags enligt LOB (lagen om omhändertagande av berusade personer). När han skulle släppas igen v….

News55 - 1 timme sedan

Spelare i Djurgården frihetsberövad – stängs av

Allsvenska Djurgården stänger av en spelare i herrtruppen med omedelbar verkan då spelaren är frihetsberövad. "Spelaren frihetsberövades av polis under natten till måndag och är misstänkt för brott. Djurgården Fotboll följer polisutredningen och har för….

News55 - 1 timme sedan

TT-FLASH: Svensk tilldelas Nobelpris

Svensken Svante Pääbo tilldelas årets Nobelpris i fysiologi eller medicin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.