Regeringen > Nyheter

Tuesday, 04 October, 09:34

Regeringen - 08 aug 22 kl. 15:00

Landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg besöker HylteTisdag den 9 augusti kommer landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg besöka CE produkter, Tiraholms fisk och Derome Timber..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Anna-Caren Sätherberg, Hylte, CE, Derome Timber

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 20 timmar sedan

Ändrade regler för vattenskotrar

Utredningens uppdrag har varit att se över hur användningen av vattenskotrar och andra vattenfarkoster med liknande störningsbild bör regleras..

Regeringen - 22 timmar sedan

Remiss av Naturvårdsverkets skrivelse Uppdrag att utreda åtgärder för att motverka och förebygga spridning av legionellabakterier från kyltorn

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat Naturvårdsverkets skrivelse Uppdrag att utreda åtgärder för att motverka och förebygga spridning av legionellabakterier från kyltorn..

Regeringen - 22 timmar sedan

Uppdrag till Myndigheten för samhällsskydd och beredskap att vara nationell kontaktpunkt för s.k. solidaritetskorridorer (Solidarity Lanes)

Regeringen ger Myndig­heten för samhälls­skydd och beredskap (MSB) i uppdrag att vara nationell kontakt­punkt i enlighet med EU-kommis­sionens meddelande (COM/2022/217 final) för s.k. solidaritets­korridorer (Solidarity Lanes).

Regeringen - Igår: 06:30

Utrikesminister Ann Linde till Bryssel

Ann Linde deltar i associeringsrådsmötet mellan EU och Israel den 3 oktober i Bryssel. Det senaste associeringsrådet mellan EU och Israel ägde rum 2012. Mötet bekräftar den viktiga relationen mellan EU och Israel..

Regeringen - 01 okt 22 kl. 08:00

Omställningspaketet börjar gälla

Den 1 oktober 2022 börjar det s.k. omställningspaketet att tillämpas..

Regeringen - 30 sep 22 kl. 20:44

Pressträff med anledning av Rysslands illegala annektering av ytterligare regioner i Ukraina

Den 30 september höll statsminister Magdalena Andersson en pressträff med anledning av Rysslands illegala annektering av ytterligare fyra ukrainska regioner. Även utrikesminister Ann Linde och försvarsminister Peter Hultqvist deltog på pressträffen..

Regeringen - 30 sep 22 kl. 15:33

Uttalande från de nordiska försvarsministrarna den 30 september 2022

Uttalande från de nordiska försvarsministrarna den 30 september 2022 i samband med en digital konsultation..

Regeringen - 30 sep 22 kl. 15:00

Pressträff med statsministern 30 september 2022

I dag fredagen den 30 september håller statsminister Magdalena Andersson pressträff tillsammans med utrikesminister Ann Linde och försvarsminister Peter Hultqvist..

Regeringen - 30 sep 22 kl. 12:20

Försvarsminister Peter Hultqvist startar första motorn till nya JAS 39E på GKN Aerospace i Trollhättan måndag 3 oktober

Måndag 3 oktober reser försvarsminister Peter Hultqvist till Trollhättan för att besöka GKN Aerospace, det företag som kommer att sköta det tekniska stödet och underhållet av jetmotorn RM16 som kommer att sitta i JAS 39E..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.