Realtid > Ekonomi

Monday, 03 October, 14:16

Realtid - 08 aug 22 kl. 11:46

Carlyle Groups vd Kewsong Lee lämnarRiskkapitalbolaget Carlyle Groups vd Kewsong Lee lämnar sin position men kommer vara tillgänglig under en övergångsperiod. Detta efter att man inte kommit överens om ett nytt kontrakt..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Groups, Kewsong Lee, Carlyle Groups

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carlyle, Groupsvd , Kewsong, Lee, lämnar

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

Fair Finance: Svenska banker ökar stödet till oljebolag i Arktis

Enligt en ny granskning av Fair Finance har SEB, Nordea och Swedbank de senaste två åren stöttat bolag som letar nya olje- och gasfyndigheter i norska delen av Arktis med 43 miljarder kronor i nya lån och finansieringstjänster..

Realtid - 1 timme sedan

Storbankerna tyngs av oro kring Credit Suisse

Den svenska banksektorn faller i dag omkring 3,3 procent, tyngd av oron kring schweiziska storbanken Credit Suisse vars aktie rasar 7,5 procent..

Realtid - 2 timmar sedan

Svenska aktiefonder kan göra mer för klimatomställningen

Även om svenska aktiefonder som anslutit sig till ett klimatinitiativ minskat de genomsnittliga koldioxidusläppen i sina portföljer mer än de som inte anslutit sig finns det få bevis för att de avsevärt minskat sina exponeringar mot de mest förorenande företagen. Det visar ett nytt staff mamo av Cristina Cella, rådgivare vid Riksbanken..

Realtid - 2 timmar sedan

Bundesliga öppnar för riskkapitalbolag

Den högsta fotbollsligan i Tyskland, Bundesliga, har börjat öppna för möjligheten att ta in kapital från private equity-bolag till sina klubbar..

Realtid - 2 timmar sedan

"Inga miljardrundor" - Investeringar i svenska startups på årslägsta i september

Svenska startups fick in drygt 2 miljarder kronor i riskkapital under september, vilket gör månaden till den sämsta i år..

Realtid - 2 timmar sedan

Så vill norska finansinspektionen skärpa reglerna för bolån

Norska finansinspektionen föreslår ändringar i utlåningsreglerna för privatpersoner, skriver myndigheten på sin hemsida..

Realtid - 2 timmar sedan

Förvaltare: Här är sex köpvärda aktier

Hans Christian Bratterud, förvaltare på Odin Fonder, och Pär Andersson, förvaltare på Spiltan Fonder, lyfter i en intervju med Dagens industri tillsammans fram sex aktier de ser som köpvärda just nu..

Realtid - 3 timmar sedan

Credit Suisse rasar 10 procent på oro över finansiella ställningen

Schweiziska storbanken Credit Suisse faller cirka 10 procent under den inledande handeln på måndagen..

Realtid - 4 timmar sedan

Konkurserna inom e-handeln skenar

Konkurserna i Sverige ökade med 19 procent under september jämfört med samma månad i fjol. Därmed har konkurserna nu ökat stort två månader i rad, visar ny statistik från Creditsafe. Värst drabbad är e-handeln där konkurserna ökade med hela 163 procent under september..

Realtid - 5 timmar sedan

Liz Truss drar tillbaka skatteförslag

Storbritanniens nya premiärminister Liz Truss backar från sitt kritiserade budgetförslag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.