Regeringen > Nyheter

Monday, 03 October, 12:35

Regeringen - 08 aug 22 kl. 09:33

Kulturministern besöker Östergötland 8-9 augustiDen 8-9 augusti besöker Kulturminister Jeanette Gustafsdotter Östergötland. Ungas läsning, kultur som sommarjobb och kulturhistorisk vandring är några av punkterna i programmet..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Östergötland, Kulturminister Jeanette Gustafsdotter Östergötland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kulturministern, besöker, Östergötland, 8-9, augusti

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 1 timme sedan

Remiss av Naturvårdsverkets skrivelse Uppdrag att utreda åtgärder för att motverka och förebygga spridning av legionellabakterier från kyltorn

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat Naturvårdsverkets skrivelse Uppdrag att utreda åtgärder för att motverka och förebygga spridning av legionellabakterier från kyltorn..

Regeringen - 1 timme sedan

Uppdrag till Myndigheten för samhällsskydd och beredskap att vara nationell kontaktpunkt för s.k. solidaritetskorridorer (Solidarity Lanes)

Regeringen ger Myndig­heten för samhälls­skydd och beredskap (MSB) i uppdrag att vara nationell kontakt­punkt i enlighet med EU-kommis­sionens meddelande (COM/2022/217 final) för s.k. solidaritets­korridorer (Solidarity Lanes).

Regeringen - 6 timmar sedan

Utrikesminister Ann Linde till Bryssel

Ann Linde deltar i associeringsrådsmötet mellan EU och Israel den 3 oktober i Bryssel. Det senaste associeringsrådet mellan EU och Israel ägde rum 2012. Mötet bekräftar den viktiga relationen mellan EU och Israel..

Regeringen - I förrgår: 08:00

Omställningspaketet börjar gälla

Den 1 oktober 2022 börjar det s.k. omställningspaketet att tillämpas..

Regeringen - I förrgår: 20:44

Pressträff med anledning av Rysslands illegala annektering av ytterligare regioner i Ukraina

Den 30 september höll statsminister Magdalena Andersson en pressträff med anledning av Rysslands illegala annektering av ytterligare fyra ukrainska regioner. Även utrikesminister Ann Linde och försvarsminister Peter Hultqvist deltog på pressträffen..

Regeringen - I förrgår: 15:33

Uttalande från de nordiska försvarsministrarna den 30 september 2022

Uttalande från de nordiska försvarsministrarna den 30 september 2022 i samband med en digital konsultation..

Regeringen - I förrgår: 15:00

Pressträff med statsministern 30 september 2022

I dag fredagen den 30 september håller statsminister Magdalena Andersson pressträff tillsammans med utrikesminister Ann Linde och försvarsminister Peter Hultqvist..

Regeringen - 30 sep 22 kl. 12:20

Försvarsminister Peter Hultqvist startar första motorn till nya JAS 39E på GKN Aerospace i Trollhättan måndag 3 oktober

Måndag 3 oktober reser försvarsminister Peter Hultqvist till Trollhättan för att besöka GKN Aerospace, det företag som kommer att sköta det tekniska stödet och underhållet av jetmotorn RM16 som kommer att sitta i JAS 39E..

Regeringen - 30 sep 22 kl. 11:20

Nya ambassadörer till Sverige

Följande ambassadörer överlämnade fredagen den 30 september sina kreditivbrev till H.M. Konungen: Kristina Miskowiak Beckvard från Danmark, Toomas Lukk från Estland och Liliana Gutan från Moldavien.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.