Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 23 June, 12:55

Vimmerby Tidning - 12 maj 21 kl. 14:00

Klottret har minskat – KF inför policy mot klotterKommunens kostnader för att sanera klotter har minskat markant. "Det var betydligt högre för ett antal år sen när extremistgrupper spred sina budskap på väggar i stan och vi behövde ta in extern hjälp"..
Läs mer på Vimmerby Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klottrethar , minskatKF inför , policymot , klotter

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 10 minuter sedan

124 nya miljoner till filmen

Svenska Filminstitutet får i uppdrag att fördela 1 240 miljoner i krisstöd till filmbranschen..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Ingen inflation på midsommarbordet

Allt blir inte dyrare. Midsommarbordet kostar faktiskt lika mycket som förra året. Sillen har visserligen gått upp i pris men färskpotatisen är mycket billigare..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Utpekad Vårbyledare kvar i häkte

Södertörns tingsrätt har beslutat att en 32-årig man som pekats ut som ledare för det kriminella Vårbynätverket, och som står åtalad för grov och omfattande brottslighet, ska sitta fortsatt häktad..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Målilla GoIF vann generalrepetitionen

Igår var det match mellan Målilla GoIF mot Fågelfors IF. Hemmalaget vann träningsmatchen med 5-2. "En nyttig genomkörare", säger tränaren Målillatränaren Johan Hägg..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Kyrkans ursäkt till samer följs av förändring

Svenska kyrkans beslut i början av juni om att be det samiska folket om ursäkt för historiska oförrätter följs nu av flera åtgärder..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Katalanska separatister lämnar fängelset

De separatister som fängslades för sin roll i Kataloniens självständighetsförsök har lämnat fängelset sedan de benådats av den spanska regeringen..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Polisen vill skapa lugn efter Boråsupplopp

Polisen har flera uppslag att gå vidare på efter tisdagskvällens upplopp på Norrby i Borås. –Det kan bli gripanden i efterhand, vi har en del material att titta på, säger lokalpolisområdeschef Mattias Ramsö till Borås Tidning..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Efter duons isolering: Kramas är nog inte bra

Englands Mason Mount och Ben Chilwell missade gruppavslutningen mot Tjeckien efter att ha varit i nära kontakt med Skottlands Billy Gilmour som testats positivt för covid-19. Sverige vill inte ha ett liknande scenario. –Det är inte bra att trilla dit som de har gjort, säger förbundskapten Janne Andersson..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Iran: Sabotageförsök mot atomorganisation

Iran har avvärjt ett planerat sabotage vid en byggnad tillhörande landets atomenergiorganisation AEOI, uppger statlig tv..

Vimmerby Tidning - 45 minuter sedan

Inget krav på vaccin på klimatmöte

Under första veckan i november äger FN:s klimatmöte rum i den skotska staden Glasgow..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.