UNT > Nyheter

Thursday, 17 June, 05:27

UNT - 12 maj 21 kl. 13:24

Fortsatta publikrestriktioner till 1 juniRegeringen förlänger restriktionerna gällande publik på svensk idrott med ytterligare två veckor, till den 31 maj, på grund av smittläget..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatta, publikrestriktionertill 1 , juni

Fler nyheter från UNT

UNT - 30 minuter sedan

Var tredje som drunknar har alkohol i kroppen

Närmare en tredjedel av alla som har omkommit i drunkningsolyckor i vattendrag, sjöar, hav eller pooler de senaste åren har haft alkohol i blodet. En stor majoritet av dem som mister livet är män..

UNT - 30 minuter sedan

Riskskatten skulle drabba kommuner och regioner

De stabila lånen från Kommuninvest är avgörande för många kommuner, skriver Mohamad Hassan (L) och Fredrik Ahlstedt (M)..

UNT - 30 minuter sedan

Det var som en bild från en annan tidsålder

Presskonferenserna, både i Region Uppsala och de nationella med Folkhälsomyndigheten, har blivit som en lägereld i pandemin. Men det är också ett tydligt exempel på hur mycket samhället förändrats..

UNT - 30 minuter sedan

Först då vågade Köhler ta till favoritcitatet

Mikael Köhler har satt en personlig prägel på regionens presskonferenser om covid-pandemin med sina citat av allt från persisk poesi till schlagertexter. Favoritcitatet sparade han till den näst sista presskonferensen..

UNT - 30 minuter sedan

Köhler: "Då röt jag ifrån mot Tegnell"

På torsdag hålls den sista presskonferensen om covid-19 i Region Uppsala. Få anade nog vad som väntade när den första improviserade pressträffen hölls..

UNT - 1 timme sedan

Kanadas guldmakare tar över i Rangers

I början av juni stod han i båset som förbundskapten när Kanada blev världsmästare i ishockey..

UNT - 1 timme sedan

Fler lodjur siktade under årets inventering

Det finns omkring 1 250 lodjur i Sverige visar en inventering från Naturvårdsverket. Det är en ökning med cirka 100 djur jämfört med förra året..

UNT - 1 timme sedan

Kinas taikonauter på väg mot rymdstation

Kina har skjutit upp en bemannad rymdfarkost med tre personer ombord..

UNT - 1 timme sedan

Kaos i hjärtat? Skriv en meny!

UNT - 1 timme sedan

Fler långtidsarbetslösa akademiker

Antalet arbetslösa akademiker fortsätter att minska, i maj var drygt 16 000 medlemmar i akademikernas a-kassa utan arbete, vilket är 12 procent lägre än samma månad i fjol, enligt statistik från a-kassan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.