News55 > Nyheter

Wednesday, 23 June, 12:42

News55 - 12 maj 21 kl. 13:24

Fortsatta publikrestriktioner till 1 juniRegeringen förlänger restriktionerna gällande publik på svensk idrott med ytterligare två veckor, till den 31 maj, på grund av smittläget. Det innebär att det fortsatt enbart får vara åtta personer på läktarna. Först den 1 juni ska det kunna bli mer pub. .
Läs mer på News55

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatta, publikrestriktionertill 1 , juni

Fler nyheter från News55

News55 - 10 minuter sedan

Kyrkans ursäkt till samer följs av förändring

Svenska kyrkans beslut i början av juni om att be det samiska folket om ursäkt för historiska oförrätter följs nu av flera åtgärder. Man ska öka kunskapen om kyrkans övergrepp mot samer och vad det lett till samt öka kunskapen om urfolkens principer. Sv….

News55 - 10 minuter sedan

Katalanska separatister lämnar fängelset

De separatister som fängslades för sin roll i Kataloniens självständighetsförsök har lämnat fängelset sedan de benådats av den spanska regeringen. När sju av de nio separatisterna promenerade ut från fängelset Lledoners, omkring sju mil nordväst om Barc….

News55 - 15 minuter sedan

Polisen vill skapa lugn efter Boråsupplopp

Polisen har flera uppslag att gå vidare på efter tisdagskvällens upplopp på Norrby i Borås. – Det kan bli gripanden i efterhand, vi har en del material att titta på, säger lokalpolisområdeschef Mattias Ramsö till Borås Tidning. Ett första larm kom in vi….

News55 - 30 minuter sedan

Efter duons isolering: Kramas är nog inte bra

Englands Mason Mount och Ben Chilwell missade gruppavslutningen mot Tjeckien efter att ha varit i nära kontakt med Skottlands Billy Gilmour som testats positivt för covid-19. Sverige vill inte ha ett liknande scenario. – Det är inte bra att trilla dit s….

News55 - 30 minuter sedan

Iran: Sabotageförsök mot atomorganisation

Iran har avvärjt ett planerat sabotage vid en byggnad tillhörande landets atomenergiorganisation AEOI, uppger statlig tv. Försöket ska ha stoppats på onsdagsmorgonen och inga skador hann uppstå, enligt rapporteringen. I april genomfördes ett sabotage mo….

News55 - 30 minuter sedan

Inget krav på vaccin på klimatmöte

Under första veckan i november äger FN:s klimatmöte rum i den skotska staden Glasgow. Delegaterna, som kommer från hela världen, behöver inte vaccinera sig mot covid-19 för att delta, enligt konferensens operativa chef Rosalyn Eales. Men även om det int….

News55 - 30 minuter sedan

Stort kokainbeslag i Göteborgs hamn

Dolt i en container med granulat fanns även tre jutesäckar med totalt 150 kilo kokain. Fyndet, som gjordes i Göteborgs hamn i april, är ett av de största enskilda kokainbeslagen som Tullverket gjort. "Vi misstänker att kokainet egentligen var avsett för….

News55 - 30 minuter sedan

Svenska fans drabbade av covid – marsch inställd

Två svenska fans på plats i Sankt Petersburg har testat positivt för covid-19. Något som stoppar den svenska supportermarschen till kvällens match mot Polen. "Vi önskar att alla tar detta på största allvar", skriver den svenska klacken Gula väggen på In….

News55 - 45 minuter sedan

Tiotals döda i flygangrepp i Tigray

Tiotals personer har enligt vårdpersonal och ett ögonvittne dödats i en flygräd mot staden Tagogo i den etiopiska regionen Tigray, som sedan i höstas härjas av ett inbördeskrig. Bomben slog ned på en marknad vid lunchtid i tisdags, enligt en kvinna vars….

News55 - 45 minuter sedan

Överenskommelse nås efter Suezhaveriet

En principöverenskommelse mellan ägarna till fartyget Ever Given som havererade i Suezkanalen i mars och försäkringsbolagen är klar och på väg att undertecknas, enligt de båda parterna. Diskussionerna om ersättning efter det omfattande stoppet i Suezkan….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.