News55 > Nyheter

Wednesday, 23 June, 14:06

News55 - 12 maj 21 kl. 13:18

Bankanställd får fängelse för grova ekobrottEn anställd på en av storbankerna döms nu till två års fängelse för flera grova insiderbrott – ett ovanligt hårt straff, rapporterar Sveriges Radio Ekot . Mannen döms för att ha läckt insiderinformation om bland annat uppköpsbud och förvärv till en vän..
Läs mer på News55
Läs mer om:
Sveriges Radio Ekot

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankanställdfår , fängelseför , grova, ekobrott

Fler nyheter från News55

News55 - 4 minuter sedan

Warren Buffett lämnar Gates stiftelse

Den 90-årige amerikanska affärsmannen Warren Buffett avgår som förvaltare för Bill and Melinda Gates foundation som är en av världens största välgörenhetsstiftelser. Han konstaterar att han haft en förhållandevis inaktiv roll men att han är i en process….

News55 - 15 minuter sedan

Lurade franska staten på miljoner

Sex personer har gripits i Frankrike misstänkta för att ha lurat staten på 12 miljoner euro, motsvarande drygt 120 miljoner kronor. De misstänkta ska genom 3 600 skalbolag ha fått ut pengarna från en arbetslöshetskassa riktad mot personer som drabbats a….

News55 - 15 minuter sedan

“Thelma & Louise” blir musikal

Den feministiska filmklassikern från 1991 fyllde 30 i år. Nu avslöjar filmens manusförfattare Callie Khouri att hon bearbetar manuset för en musikalversion för Broadway som just nu befinner sig i "ett tidigt stadie", rapporterar Hollywood reporter . Fil….

News55 - 4 timmar sedan

Efter regnbågskritiken – Uefa byter logga

EM-arenan i München får inte lysas upp i regnbågsfärger. Men i Ungern ska fotbollsarenor belysas i rött, vitt och grönt – landets flaggas färger. Samtidigt byter Uefa till en pride-inspirerad logga.

News55 - 5 timmar sedan

FN-rapport: Uppvärmningens följder redan här

I utkastet till FN:s klimatrapport skrivs en mörk historia om en planet där människorna är i fara. Svält, torka och sjukdomar är följder av den globala uppvärmningen som redan är en verklighet, omöjlig att stoppa. Den mest uttömmande vetenskapliga genom….

News55 - 45 minuter sedan

Löfven kan inte hoppas på budgetstöd från L

Regeringen och Centern kan inte hoppas på stöd från Liberalerna för en budget. L säger nej till fortsatt budgetsamarbete. Finansminister Magdalena Andersson (S) ville på onsdagens pressträff inte svara på om L hoppat av allt budgetsamarbete.

News55 - 1 timme sedan

Domen i “En svensk tiger”-målet står fast

Aron Flam frias återigen från upphovsrättsbrott, meddelar Patent- och marknadsöverdomstolen på onsdagen. "Jag är mycket nöjd med dagens friande dom och framförallt att Patent- och marknadsöverdomstolen nu bekräftar att Aron Flams tigerbilder är hans egn….

News55 - 1 timme sedan

Sophie Zelmani firar med spelningar

Sophie Zelmani firar 25 år som artist med tre jubileumsspelningar i höst. Den 16 oktober spelar hon i Stockholm, den 27 november i Malmö och den 4 december i Göteborg. Med sig på scenen har Zelmani musikerna Lars Halapi, Thomas Axelsson och Peter Korhon….

News55 - 1 timme sedan

Ryska varningsskott mot brittiskt krigsfartyg

Ryska krigsfartyg och stridsflyg har avfyrat varningsskott och en varningsbomb mot ett fartyg från den brittiska flottan i Svarta havet, rapporterar den ryska nyhetsbyrån Ria med hänvisning till försvarsdepartementet i Moskva. Skotten föll sedan det bri….

News55 - 1 timme sedan

124 nya miljoner till filmen

Svenska Filminstitutet får i uppdrag att fördela 124 miljoner i krisstöd till filmbranschen. Detta sedan regeringen fattat beslut om ett krisstöd på 750 miljoner kronor till kultursektorn som aviserades tidigare i vår. "Vi välkomnar de här extra krisstö….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.