Corren > Nyheter

Wednesday, 23 June, 12:46

Corren - 12 maj 21 kl. 13:15

Bankanställd får fängelse för grova ekobrottEn anställd på en av storbankerna döms nu till två års fängelse för flera grova insiderbrott – ett ovanligt hårt straff, rapporterar Sveriges Radio Ekot..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Sveriges Radio Ekot

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankanställdfår , fängelseför , grova, ekobrott

Fler nyheter från Corren

Corren - 4 minuter sedan

Sprängd brevlåda utanför villa

Natten mellan söndag och måndag sprängdes en brevlåda utanför en villa med en smällare..

Corren - 3 minuter sedan

Ingen inflation på midsommarbordet

Allt blir inte dyrare. Midsommarbordet kostar faktiskt lika mycket som förra året. Sillen har visserligen gått upp i pris men färskpotatisen är mycket billigare..

Corren - 10 minuter sedan

Utpekad Vårbyledare kvar i häkte

Södertörns tingsrätt har beslutat att en 32-årig man som pekats ut som ledare för det kriminella Vårbynätverket, och som står åtalad för grov och omfattande brottslighet, ska sitta fortsatt häktad..

Corren - 15 minuter sedan

Kyrkans ursäkt till samer följs av förändring

Svenska kyrkans beslut i början av juni om att be det samiska folket om ursäkt för historiska oförrätter följs nu av flera åtgärder..

Corren - 15 minuter sedan

Katalanska separatister lämnar fängelset

De separatister som fängslades för sin roll i Kataloniens självständighetsförsök har lämnat fängelset sedan de benådats av den spanska regeringen..

Corren - 15 minuter sedan

Padelskadan som ökar: "Bra idé med skyddsglasögon"

Den senaste tiden har det skett en ökning av ögonskador kopplade padel. Enligt forskare vid Göteborgs universitet är risken för ögonskador i padel större än vid andra bollsporter..

Corren - 15 minuter sedan

Polisen vill skapa lugn efter Boråsupplopp

Polisen har flera uppslag att gå vidare på efter tisdagskvällens upplopp på Norrby i Borås. –Det kan bli gripanden i efterhand, vi har en del material att titta på, säger lokalpolisområdeschef Mattias Ramsö till Borås Tidning..

Corren - 30 minuter sedan

Efter duons isolering: Kramas är nog inte bra

Englands Mason Mount och Ben Chilwell missade gruppavslutningen mot Tjeckien efter att ha varit i nära kontakt med Skottlands Billy Gilmour som testats positivt för covid-19. Sverige vill inte ha ett liknande scenario. –Det är inte bra att trilla dit som de har gjort, säger förbundskapten Janne Andersson..

Corren - 30 minuter sedan

Iran: Sabotageförsök mot atomorganisation

Iran har avvärjt ett planerat sabotage vid en byggnad tillhörande landets atomenergiorganisation AEOI, uppger statlig tv..

Corren - 30 minuter sedan

Inget krav på vaccin på klimatmöte

Under första veckan i november äger FN:s klimatmöte rum i den skotska staden Glasgow..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.